«ΘΑΝΟΣ» Διεθνή Γραφεία Συνοικεσίων Γνωριμιών & Γάμου
ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ από το 1985!!

 

Τα γραφεία Γνωριμιών & Γάμου «ΘΑΝΟΣ», έχοντας μία λαμπρή και πετυχημένη πορεία από το 1985 σε όλη την Ελλάδα –Κύπρο & Εξωτερικό, με εκατοντάδες χιλιάδες μέλη που βρήκαν το σύντροφο που αναζητούσαν, δημιουργούν σχέσεις ζωής & εμπιστοσύνης.

Ο επαγγελματισμός, η απόλυτη εχεμύθεια, η κατανόηση, η διακριτικότητα και η αμεσότητα είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που μας διακρίνουν στο χώρο των γνωριμιών /γάμων. 

Μέσα από την τεράστια βάση των μελών μας πού αποτελείται από πανέμορφες μορφωμένες δεσποινίδες ,Νεαρούς  κύριους  Επιστήμονες, Επιχειρηματίες, Βιομήχανους, Εφοπλιστές, Μεγιστάνες Ομογενείς, Δικαστικούς, Ιατρούς , Υψηλόβαθμα στελέχη Πολυεθνικών, Δημόσιους Λειτουργούς καθώς και από κυρίες πανέμορφες ελεύθερες ή διαζευγμένες υψηλού Πνευματικού επιπέδου, γλωσσομαθείς, Αξιόλογες Κυρίες & κύριοι οικονομικά εύρωστοι καθώς μεγαλοσυνταξιούχοι … και πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι ακόμη και της διπλανής μας πόρτας έρχονται κοντά μας, για να μας εκφράσουν τις ανάγκες τους και να τους προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες ικανοποιώντας στο μέγιστο τις επιθυμίες τους!

Οι πελάτες μας, άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και όλων των κοινωνικών & οικονομικών επιπέδων από όποια μεριά της γης και να βρίσκονται… έχουν ένα κοινό στόχο που εμείς καλούμαστε να τον πραγματοποιήσουμε με επιτυχία… να βρουν ένα σύντροφο!

Όσοι από εσάς λοιπόν, αναζητάτε να έρθετε σε επαφή με άτομα υψηλού κοινωνικού και οικονομικού επιπέδου, με δυναμικές προσωπικότητες, με υπέροχες όμορφες δεσποινίδες και κυρίες μη το σκέφτεστε άλλο… ελάτε κοντά μας και οι εξειδικευμένοι άνθρωποι μας, προσφέροντας απόλυτη εχεμύθεια, και σοβαρότητα θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ!

Η σοβαρότητα που αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση, κάνει τα Γραφεία «ΘΑΝΟΣ» να αποτελούν τη Σωστή και την Πρώτη επιλογή για όλους εσάς που αναζητάτε σύντροφο είτε για μία απλή γνωριμία, ή για μία σχέση συμβίωσης, ή για μία σχέση ζωής…

Τι μας κάνει μοναδικούς; Στα γραφεία μας δίνουμε έμφαση σε αυτό που πραγματικά ονειρεύεστε, την ευτυχία σας, με τον/την ιδανικόσύντροφο για να σχεδιάσετε μαζί το μέλλον σας. Ακούμε προσεχτικά τις απαιτήσεις σας και προσπαθούμε να σας φέρουμε σε επαφή με τον άνθρωπο που θα είναι όσο το δυνατό πιο κοντά στις προσδοκίες σας…. 

Δεν υποσχόμαστε μόνο αλλά πραγματοποιούμε! Τα χιλιάδες χαμογελαστά ζευγάρια και οι πετυχημένοι γάμοι μέσω των  γραφείων «ΘΑΝΟΣ»  από το 1985  είναι η απόδειξη της επιτυχίας μας… εσείς ακόμη το σκέφτεστε?

Σηκώστε γρήγορα το ακουστικό και κάντε το τηλεφώνημα που θα σας αλλάξει τη ζωή…

[video_grid]


Ψάχνω για: