Πέλλας

 

Ψάχνω για Κυρία

Ψάχνω για Κύριο

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, 32ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Γιαννιτσά, 32χρονη Ιδ. Υπάλληλος, εμφανίσιμη με εκλεπτυσμένο στυλ, ψηλή, αδύνατη, ευχάριστη προσωπικότητα, με αίσθηση του χιούμορ, συγκροτημένη, οικονομικά ανεξάρτητη, με ποικίλα ενδιαφέροντα όπως η μουσική, ο κινηματογράφος, οι εκδρομές στη φύση και η μαγειρική, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας.  «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΕΔΕΣΣΑ, 51ΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Έδεσσα, 51χρονη Δημόσιος Υπάλληλος, ευπαρουσίαστη με αριστοκρατική φινέτσα, καλλιεργημένη, στοργική και συναισθηματική, οικονομικά ανεξάρτητη με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, με ενδιαφέροντα όπως οι εκδρομές, η μουσική και η μαγειρική, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό τη συμβίωση και το γάμο. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΕΔΕΣΣΑ, 48ΧΡΟΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

Έδεσσα, 48χρονος Ιατρός, ψηλός με αριστοκρατικό παρουσιαστικό, μελαχρινός, αρρενωπός, εξαιρετικού μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου, υπεύθυνος και κατασταλαγμένος, οικονομικά ευκατάστατος, με υψηλά εισοδήματα, ιδιόκτητη βίλα, Ι.Χ., ακίνητη περιουσία, με αγάπη για τη καλή ζωή και τα ταξίδια, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κυρία αξιόλογη, με σκοπό το γάμο ή και τη δημιουργία…

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, 40ΧΡΟΝΗ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ

Γιαννιτσά, 40χρονη Λογίστρια, κομψή, ψηλή και καλλίγραμμη, Πανεπιστημιακής μόρφωσης, εξωστρεφής, συγκροτημένη με ήθος και αρχές, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητη κατοικία, με ενδιαφέροντα όπως το διάβασμα, η ποιοτική μουσική, ο κινηματογράφος και η μαγειρική, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό το γάμο ή και τη δημιουργία οικογένειας.  «ΘΑΝΟΣ». Τηλ….

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, 44ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Γιαννιτσά, 44χρονος Εκπαιδευτικός, ψηλός με αριστοκρατικό παρουσιαστικό, αρρενωπός, εξαιρετικού μορφωτικού επιπέδου, κοινωνικός με εξαιρετικούς τρόπους, οικονομικά αποκαταστημένος με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, I.X, με αγάπη για τα ταξίδια, φιλότεχνος, επιθυμεί σχέση γάμου με κυρία αξιόλογη, για δημιουργία οικογένειας.  «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796-7, 690 8511 911

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

EΔΕΣΣΑ, 36ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Έδεσσα, 36χρονη Ιδ. Υπάλληλος εμφανίσιμη, μετρίου αναστήματος, λεπτή και καλλίγραμμη, Πτυχιούχος, δυναμική προσωπικότητα, επικοινωνιακή με αίσθηση του χιούμορ, οικονομικά ανεξάρτητη, Ι.Χ., πατρική ακίνητη περιουσία, με ενδιαφέροντα όπως οι τέχνες, η μαγειρική και οι εκδρομές, λάτρης της υγιεινής ζωής και του αθλητισμού, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας….

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Καλέστε με
+
Καλέστε με