Καρδίτσας

 

Ψάχνω για Κυρία

Ψάχνω για Κύριο

ΚΑΡΔΙΤΣΑ, 50ΧΡΟΝΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Καρδίτσα, 50χρονος Μηχανολόγος Μηχανικός, προσεγμένης εμφάνισης, ψηλός, πρόσχαρος και ευγενικός, οικονομικά αποκαταστημένος, με ποικίλα ενδιαφέροντα, με αγαπημένες συνήθειες την πεζοπορία και το κολύμπι, επιθυμεί να γνωρίσει κυρία έως και την ηλικία του, από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΚΑΡΔΙΤΣΑ, 35ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ

Καρδίτσα, 35χρονος Αυτοκινητιστής, εμφανίσιμος και αθλητικός, ευγενικός και δοτικός, οικονομικά αποκαταστημένος, με ποικίλα ενδιαφέροντα και χόμπι, επιθυμεί να γνωρίσει κυρία κατά προτίμηση κάτοικο Καρδίτσας ή και Λάρισας, έως και την ηλικία του, για τη δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΚΑΡΔΙΤΣΑ, 28ΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Καρδίτσα, 28χρονη Τεχνολόγος Τροφίμων, ευπαρουσίαστη με ιδανικές αναλογίες, Πανεπιστημιακής μόρφωσης, ευχάριστη με χιούμορ, οικονομικά ανεξάρτητη, με αδυναμία στα ταξίδια, με αγάπη για το χορό και τη μουσική, επιθυμεί να γνωρίσει κύριο έως 38 ετών, από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, με σκοπό το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ….

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΚΑΡΔΙΤΣΑ, 64ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

Καρδίτσα, 64χρονος Συνταξιούχος, χωρίς υποχρεώσεις, νεανικού παρουσιαστικού, γοητευτικός και ψηλός, καλλιεργημένος, δοτικός με καλούς τρόπους, οικονομικά αποκαταστημένος με σημαντική ακίνητη περιουσία στην Καρδίτσα και την Αθήνα, Ι.Χ., με για τις εκδρομές και τα ταξίδια, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με σκοπό τη συμβίωση ή και το γάμο. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690…

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΚΑΡΔΙΤΣΑ, 45ΧΡΟΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Καρδίτσα, 45χρονος Οικονομολόγος, γοητευτικός, ψηλός και αδύνατος, Πανεπιστημιακής μόρφωσης, εξωστρεφής, ρομαντικός και κατασταλαγμένος, οικονομικά αποκαταστημένος με υψηλά εισοδήματα, ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με αγάπη για τα ταξίδια και τις αθλητικές δραστηριότητες, επιθυμεί να δημιουργήσει οικογένεια. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΚΑΡΔΙΤΣΑ, 37ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Καρδίτσα, 37χρονη Ιδ. Υπάλληλος, εμφανίσιμη και ψηλόλιγνη, χαμογελαστή, μορφωμένη με ευχάριστη προσωπικότητα, οικονομικά αποκαταστημένη με ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως οι εκδρομές, η μαγειρική και οι αθλητικές δραστηριότητες, επιθυμεί γνωριμία γάμου και τη δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΚΑΡΔΙΤΣΑ, 34ΧΡΟΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Καρδίτσα, 34χρονη Δικηγόρος, εμφανίσιμη με αριστοκρατική γοητεία, μετρίου αναστήματος, καλλίγραμμη, εξαιρετικού μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου, δυναμική προσωπικότητα, κατασταλαγμένη, οικονομικά ανεξάρτητη, με μηνιαίο εισόδημα άνω των 2.000 ευρώ, ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., φιλότεχνη, με αγάπη για τα παιδιά και το θεσμό της οικογένειας, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας….

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΚΑΡΔΙΤΣΑ, 49ΧΡΟΝΟΣ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Καρδίτσα 49χρονος Ιδ. Υπάλληλος, εμφανίσιμος και γοητευτικός με μοντέρνο στυλ, μορφωμένος, κοινωνικός, υπεύθυνος και κατασταλαγμένος, οικονομικά ανεξάρτητος με ιδιόκτητη κατοικία, προσωπική και πατρική ακίνητη περιουσία, Ι.Χ., με ποικίλα ενδιαφέροντα όπως η μουσική, οι εκδρομές και ο αθλητισμός, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κυρία αξιόλογη, με σκοπό το γάμο ή και τη…

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΚΑΡΔΙΤΣΑ, 33ΧΡΟΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΡΙΑ

Καρδίτσα, 33χρονη Διακοσμήτρια, πολύ όμορφη, ψηλή, αδύνατη, καλλιεργημένη με δυναμική προσωπικότητα, κοινωνική και δραστήρια, επαγγελματικά αποκαταστημένη με υψηλό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη μονοκατοικία, εξοχικό, Ι.Χ., φιλόζωη, με αγάπη για τα παιδιά και το θεσμό της οικογένειας, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511…

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΟΜΟΓΕΝΗΣ, 36ΧΡΟΝΟΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ-ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ

Ομογενής, 36χρονος Βιολόγος-Γενετιστής, κάτοικος Μονάχου, εμφανίσιμος με μοντέρνο στυλ, κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών, ευγενικός, υπεύθυνος και κατασταλαγμένος, οικονομικά ανεξάρτητος με υψηλό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία στην Αθήνα, ακίνητη περιουσία στην Καρδίτσα, Ι.Χ., με ποικίλα ενδιαφέροντα όπως η φωτογραφία, ο μοντελισμός, οι καταδύσεις, η μουσική και τα ταξίδια, επιθυμεί σχέση γάμου με…

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Καλέστε με
+
Καλέστε με