Γρεβενών

 

Ψάχνω για Κυρία

Ψάχνω για Κύριο

ΓΡΕΒΕΝΑ, 42ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Γρεβενά, 42χρονος Επιχειρηματίας, γοητευτικός, μελαχρινός με εκφραστικά μάτια, καλλιεργημένος με εξαίρετους τρόπους, δοτικός και κατασταλαγμένος, οικονομικά ευκατάστατος με μηνιαίο εισόδημα άνω των 5.000 ευρώ, μονοκατοικία, σημαντική ακίνητη περιουσία, Ι.Χ., με ποικίλα ενδιαφέροντα, επιθυμεί σχέση γάμου με κυρία αξιόλογη, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΓΡΕΒΕΝΑ, 31ΧΡΟΝΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ

Γρεβενά, 31χρονη Νηπιαγωγός, πολύ όμορφη, μετρίου αναστήματος, καλλίγραμμη, Πανεπιστημιακής μόρφωσης, επικοινωνιακή, ήπιων τόνων, υπεύθυνη, οικονομικά ανεξάρτητη με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με αγάπη για τα παιδιά και το θεσμό της οικογένειας, φιλότεχνη, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796-7, 690 8511 911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΓΡΕΒΕΝΑ, 37ΧΡΟΝΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ

Γρεβενά, 37χρονος Πυροσβέστης, εμφανίσιμος με αθλητικό στυλ, ψηλός, μελαχρινός, καλλιεργημένος, υπεύθυνος με ευγενικά αισθήματα, οικονομικά αποκαταστημένος με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., φιλόζωος, με αγάπη για την υγιεινή ζωή, με χόμπι την ορειβασία, επιθυμεί σχέση γάμου με κυρία αξιόλογη, για δημιουργία οικογένειας.  «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΓΡΕΒΕΝΑ, 51ΧΡΟΝΟΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Γρεβενά, 51χρονος Φυσιοθεραπευτής, γοητευτικός με νεανικό στυλ, εξαιρετικού μορφωτικού επιπέδου, με ευρύ κοινωνικό περιβάλλον, συναισθηματικός, οικονομικά ευκατάστατος με υψηλό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, εξοχικό, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως το διάβασμα, η ποιοτική μουσική και η ζωγραφική, λάτρης των ταξιδιών, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κυρία αξιόλογη, με σκοπό το γάμο ή…

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΓΡΕΒΕΝΑ, 46ΧΡΟΝΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΑΣ

Γρεβενά, 46χρονη Εισοδηματίας, φινετσάτη, μετρίου αναστήματος, λεπτή, καλλιεργημένη, ήπιων τόνων, δοτική και συναισθηματική, οικονομικά ευκατάστατη με μεγάλη ακίνητη και κτηματική περιουσία, υψηλά μηνιαία εισοδήματα, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως οι εκδρομές, η μαγειρική, ο κινηματογράφος και το διάβασμα, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό τη συμβίωση και το γάμο….

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΓΡΕΒΕΝΑ, 35ΧΡΟΝΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

Γρεβενά, 35χρονη Νοσηλεύτρια, εμφανίσιμη, ψηλόλιγνη, μορφωμένη, δραστήρια με δυναμική προσωπικότητα, κοινωνική, οικονομικά ανεξάρτητη με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με αγάπη για τις εκδρομές και τα ταξίδια, λάτρης της υγιεινής ζωής και του αθλητισμού, μη καπνίστρια, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. Δεκτοί γονείς κατόπιν συνεννόησης….

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Καλέστε με
+
Καλέστε με