Φθιώτιδας

 

Ψάχνω για Κυρία

Ψάχνω για Κύριο

ΛΑΜΙΑ, 46ΧΡΟΝΗ ΓΕΩΠΟΝΟΣ

Λαμία, 46χρονη Γεωπόνος, γοητευτική με ιδανικές αναλογίες, Πανεπιστημιακής μόρφωσης με εξαίρετο χαρακτήρα, οικονομικά ανεξάρτητη με ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., φιλότεχνη, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό τη συμβίωση και το γάμο. Διαμονή υπό συζήτηση. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΛΑΜΙΑ, 56ΧΡΟΝΟΣ ΙΧΘΥΟΚΟΜΟΣ

Λαμία, 56χρονος Ιχθυοκόμος, πολύ ευπαρουσίαστος, ευχάριστος χαρακτήρας, ήπιων τόνων, κοινωνικός, οικονομικά αποκαταστημένος με υψηλές μηνιαίες αποδοχές και σημαντική ακίνητη και κτηματική περιουσία, Ι.Χ., με ποικίλα ενδιαφέροντα, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κυρία αξιόλογη, με σκοπό τη συμβίωση και το γάμο. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΛΑΜΙΑ, 47ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Λαμία, 47χρονος Επιχειρηματίας, ευπαρουσίαστος, αριστοκρατικού στυλ, μορφωμένος, επικοινωνιακός με αίσθηση του χιούμορ, δοτικός, οικονομικά ευκατάστατος, βίλα, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως τα ταξίδια, ο κινηματογράφος και ο αθλητισμός, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κυρία αξιόλογη, με σκοπό το γάμο ή και τη δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796-7, 690 8511 911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΛΑΜΙΑ, 36ΧΡΟΝΗ ΧΗΜΙΚΟΣ

Λαμία, 36χρονη Χημικός, διορισμένη στον δημόσιο τομέα, πολύ όμορφη, μετρίου αναστήματος, λεπτή, κάτοχος 2 Μεταπτυχιακών, ήπιων τόνων, εξωστρεφής, κατασταλαγμένη, οικονομικά ανεξάρτητη, με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με ποικίλα ενδιαφέροντα όπως οι εκδρομές, η μουσική, η μαγειρική και το διάβασμα, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας….

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΛΑΜΙΑ, 51ΧΡΟΝΟΣ ΕΝΣΤΟΛΟΣ

Λαμία, 51χρονος Ένστολος, ευπαρουσίαστος, ψηλός, αθλητικού στυλ, δυναμική προσωπικότητα, υπεύθυνος με εξαίρετους τρόπους, οικονομικά αποκαταστημένος, με υψηλό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, ακίνητη περιουσία, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως το κολύμπι, η μουσική και οι εκδρομές, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κυρία αξιόλογη, με σκοπό τη συμβίωση και το γάμο. Τηλ. Κέντρο 210/3643796,…

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΛΑΜΙΑ, 45ΧΡΟΝΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ

Λαμία, 45χρονη Συμβολαιογράφος, φινετσάτη, με αριστοκρατική γοητεία, ψηλή, αδύνατη, Πτυχιούχος, με ευρύ κοινωνικό περιβάλλον, καλοσυνάτη, δοτική, οικονομικά αποκαταστημένη, με υψηλό μηνιαίο εισόδημα ιδιόκτητη κατοικία, ακίνητη περιουσία, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως το θέατρο, η ποιοτική μουσική, τα ταξίδια και η μαγειρική, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό το γάμο….

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΛΑΜΙΑ, 42ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

Λαμία, 42χρονος Παθολόγος, γοητευτικός με μοντέρνο στυλ, ψηλός, αρρενωπός, εξαιρετικού μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου, δυναμική προσωπικότητα, υπεύθυνος και κατασταλαγμένος, οικονομικά εύρωστος με υψηλές μηνιαίες απολαβές, ιδιόκτητη κατοικία, ακίνητη περιουσία, πολυτελές Ι.Χ., με αγάπη για τα ταξίδια, με χόμπι τον αθλητισμό και τον αυτοκινητισμό, επιθυμεί σχέση γάμου με κυρία αξιόλογη, για…

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΛΑΜΙΑ, 30ΧΡΟΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Λαμία, 30χρονη Γραμματέας σε οικογενειακή επιχείρηση, εμφανίσιμη, κομψή, ψηλή και καλλίγραμμη, Πτυχιούχος με δυναμική προσωπικότητα, κοινωνική και κατασταλαγμένη, οικονομικά ανεξάρτητη με ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με αγάπη για τα παιδιά και το θεσμό της οικογένειας, με ποικίλα ενδιαφέροντα όπως το θέατρο, η μουσική και η μαγειρική, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο…

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΛΑΜΙΑ, 39ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΣΙΤΗΣ

Λαμία, 39χρονη Μεσίτης, ψηλός με μοντέρνο στυλ, αθλητικός, Πτυχιούχος, καλού χαρακτήρα, ηθικός, οικονομικά αποκαταστημένος με υψηλά μηνιαία εισοδήματα, ιδιόκτητη μονοκατοικία, Ι.Χ., με αγάπη για τις εκδρομές στη φύση και τις αθλητικές δραστηριότητες, επιθυμεί σχέση γάμου με κυρία αξιόλογη, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΛΑΜΙΑ, 42ΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ

Λαμία, 42χρονη Παιδαγωγός, κομψή με αριστοκρατική φινέτσα, καστανόξανθη, Πτυχιούχος, ήπιων τόνων, επικοινωνιακή με αίσθηση του χιούμορ, οικονομικά ανεξάρτητη με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ακίνητη περιουσία, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως η μουσική, οι εκδρομές και οι αθλητικές δραστηριότητες, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό το γάμο ή και τη δημιουργία…

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Καλέστε με
+
Καλέστε με