Ευρυτανίας

 

Ψάχνω για Κυρία

Ψάχνω για Κύριο

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, 52ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Καρπενήσι, 52χρονος Επιχειρηματίας, γοητευτικός και αρρενωπός, δραστήριος, καλλιεργημένος με εξαίρετους τρόπους, οικονομικά αποκαταστημένος με υψηλά εισοδήματα, ακίνητη περιουσία, Ι.Χ. με ποικίλα ενδιαφέροντα, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κυρία αξιόλογη, με σκοπό τη συμβίωση και το γάμο.  «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, 47ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Καρπενήσι, 47χρονη Ιδ. Υπάλληλος, κομψή και φινετσάτη, καλλιεργημένη, στοργική, με εξαίρετους τρόπους, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητη κατοικία και σημαντική ακίνητη περιουσία, Ι.Χ., με ποικίλα ενδιαφέροντα όπως οι εκδρομές, ο κινηματογράφος, η μουσική και η μαγειρική, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό τη συμβίωση ή και το γάμο. «ΘΑΝΟΣ»….

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, 35ΧΡΟΝΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Καρπενήσι, 35χρονη Φιλόλογος, κομψή, μετρίου αναστήματος, λεπτή, Πανεπιστημιακής μόρφωσης, καλοσυνάτη, δοτική και κατασταλαγμένη, οικονομικά ανεξάρτητη με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, πατρική περιουσία, με ενδιαφέροντα όπως η μουσική, η μαγειρική, οι εκδρομές και ο αθλητισμός, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511…

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, 42ΧΡΟΝΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Καρπενήσι, 42χρονος Φαρμακοποιός, γοητευτικός με μοντέρνο στυλ, αρρενωπός, καλλιεργημένος με εξαιρετική παιδεία, κοινωνικός, κατασταλαγμένος, οικονομικά αποκαταστημένος με υψηλά μηνιαία εισοδήματα, μονοκατοικία, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως οι εκδρομές, η μουσική και ο κινηματογράφος, επιθυμεί σχέση γάμου με κυρία αξιόλογη, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796-7, 690 8511 911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ, 53ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Ευρυτανία, 53χρονος Ελεύθερος Επαγγελματίας, ευπαρουσίαστος με μοντέρνο στυλ, καλλιεργημένος, κοινωνικός, ευχάριστος, ρομαντικός, οικονομικά ευκατάστατος με υψηλές μηνιαίες αποδοχές, μονοκατοικία, Ι.Χ., με ποικίλα ενδιαφέροντα όπως η μουσική, οι εκδρομές στη φύση, ο κινηματογράφος και η μαγειρική, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κυρία αξιόλογη, με σκοπό τη συμβίωση και το γάμο. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ….

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ, 29ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Ευρυτανία, 29χρονη Ιδ. Υπάλληλος, πολύ όμορφη με εκλεπτυσμένο στυλ, Πτυχιούχος, ήπιων τόνων, ώριμη και κατασταλαγμένη, οικονομικά ανεξάρτητη, Ι.Χ., με αγάπη για τα παιδιά και το θεσμό της οικογένειας, φυσιολάτρης, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Καλέστε με
+
Καλέστε με