ΕΠΑΡΧΙΑ-ΓΥΝΑΙΚΑ

 

Ψάχνω για Κυρία

Ψάχνω για Κύριο

ΛΑΡΙΣΑ, 48ΧΡΟΝΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΛΤΑ

Λάρισα, 48χρονη Υπάλληλος ΕΛΤΑ, δίχως οικογενειακές υποχρεώσεις, νεανική και κομψή, καλλιεργημένη, κοινωνική και δοτική, οικονομικά αποκαταστημένη, με ενδιαφέροντα όπως οι εκδρομές, οι τέχνες και η μαγειρική, επιθυμεί να γνωρίσει κύριο από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, με σκοπό τη συμβίωση ή και το γάμο. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο: 2103643796, 6908511911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΒΟΛΟΣ, 29ΧΡΟΝΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

Βόλος, 29χρονη Νοσηλεύτρια, εντυπωσιακής εμφάνισης, πτυχιούχος Τ.Ε.Ι., πρόσχαρη και συγκροτημένη, οικονομικά ανεξάρτητη, με ενδιαφέροντα όπως οι εκδρομές, οι τέχνες, η μαγειρική και οι αθλητικές δραστηριότητες, επιθυμεί να γνωρίσει κύριο έως 40 ετών από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, με απώτερο σκοπό το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο: 2103643796, 6908511911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΚΑΤΕΡΙΝΗ, 29ΧΡΟΝΗ ΠΩΛΗΤΡΙΑ

Κατερίνη, 29χρονη Πωλήτρια σε οικογενειακή επιχείρηση γυναικείων ενδυμάτων, εμφανίσιμη, ευγενική με καλούς τρόπους, οικονομικά ανεξάρτητη με σημαντική πατρική περιουσία, φυσιολάτρης, επιθυμεί να γνωρίσει κύριο ευγενικό και κατασταλαγμένο, για τη δημιουργία οικογένειας. Διαμονή υπό συζήτηση. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο: 2103643796, 6908511911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΠΑΤΡΑ, 54ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Πάτρα, 54χρονη Ιδ. Υπάλληλος, νεανική, ψηλή και αδύνατη, καλλιεργημένη και δραστήρια, οικονομικά ανεξάρτητη, φιλότεχνη, με αγάπη για τη μαγειρική, επιθυμεί γνωριμία με κύριο κατά προτίμηση κάτοικο Πατρών, με σκοπό τη συμβίωση ή και το γάμο. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο: 2103643796, 6908511911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ, 54ΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Ηράκλειο, 54χρονη Επιχειρηματίας με ιδιόκτητη ξενοδοχειακή μονάδα και εστιατόριο, χωρίς υποχρεώσεις, νεανική και μοντέρνα, ψηλή, δραστήρια, καλοσυνάτη και στοργική, οικονομικά εύρωστη, κάτοχος σημαντικής ακίνητης περιουσία, με αγάπη για τη θάλασσα και τις εκδρομές, επιθυμεί να γνωρίσει κύριο κατά προτίμηση Κρήτης, δραστήριο με προσεγμένη εμφάνιση, με σκοπό τη συμβίωση ή και…

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΚΥΠΡΟΣ, 35ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Κύπρος, 35χρονη Ιδ. Υπάλληλος, εμφανίσιμη με εκλεπτυσμένο στυλ, μορφωμένη, δραστήρια και υπεύθυνη, οικονομικά ανεξάρτητη με ιδιόκτητη κατοικία και Ι.Χ., με αγάπη για την υγιεινή ζωή και την γυμναστική, φιλότεχνη, επιθυμεί να γνωρίσει κύριο από την Κύπρο ή και την Αθήνα, για την δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796-7, 690 8511…

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 25ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Θεσσαλονίκη, 25χρονη Ιδ. Υπάλληλος, ξανθιά με υπέροχα μελί μάτια, χαμογελαστή, μορφωμένη, ώριμη με αίσθηση του χιούμορ, οικονομικά ανεξάρτητη, με μεγάλη αγάπη στη θάλασσα και τα ταξίδια, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο έως 35 ετών, με απώτερο σκοπό το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο: 2103643796-7, 6908511911.    

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΡΟΔΟΣ, 53ΧΡΟΝΗ ΧΗΜΙΚΟΣ

Ρόδος, 53χρονη Χημικός, ντελικάτη και ψηλόλιγνη, μελαχρινή με εκφραστικά μάτια, δυναμική προσωπικότητα, ευχάριστη και υπεύθυνη, οικονομικά ανεξάρτητη, λάτρης των παραδοσιακών χορών, με αγάπη για τις εκδρομές και τη θάλασσα, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο κατά προτίμηση κάτοικο Ρόδου, με σκοπό τη συμβίωση ή και το γάμο. Διαμονή υπό συζήτηση. «ΘΑΝΟΣ»….

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΡΕΘΥΜΝΟ, 3ΟΧΡΟΝΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ

Ρέθυμνο, 30χρονη Αρχαιολόγος, εντυπωσιακής εμφάνισης, μετρίου αναστήματος και λεπτή, ήπιων τόνων με ιδιαίτερο χιούμορ, υπεύθυνη και επικοινωνιακή, οικονομικά ανεξάρτητη με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με ποικίλα ενδιαφέροντα όπως τα ταξίδια, η μουσική και ο κινηματογράφος, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο από την ευρύτερη περιοχή της Κρήτης, για την…

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΧΑΝΙΑ, 47ΧΡΟΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Χανιά, 47χρονη Υπεύθυνη Φοροτεχνικού Γραφείου, κομψή με ιδανικές αναλογίες, καλλιεργημένη και ιδιαίτερα επικοινωνιακή, οικονομικά αποκαταστημένη, ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με αγάπη για τις εκδρομές, τη μουσική και το θέατρο, επιθυμεί να γνωρίσει κύριο κατά προτίμηση δίχως οικογενειακές υποχρεώσεις, με σκοπό τη συμβίωση ή και το γάμο. Διαμονή υπό συζήτηση.  «ΘΑΝΟΣ». Τηλ….

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Καλέστε με
+
Καλέστε με