ΕΠΑΡΧΙΑ-ΑΝΤΡΑΣ

 

Ψάχνω για Κυρία

Ψάχνω για Κύριο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 50ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Θεσσαλονίκη, 50χρονος Ελεύθερος Επαγγελματίας, ευπαρουσίαστος και αρρενωπός, καλλιεργημένος, αυτοδημιούργητος και δραστήριος, οικονομικά αποκαταστημένος, με ενδιαφέροντα όπως οι εκδρομές και ο αυτοκινητισμός, επιθυμεί να γνωρίσει κυρία έως 47 ετών, εμφανίσιμη και ευχάριστη, με προοπτική το γάμο. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο: 2103643796, 6908511911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ, 46ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Ηράκλειο, 46χρονος Καθηγητής Πανεπιστημίου, γοητευτικός, εξαίρετος χαρακτήρας και ιδιαίτερα επικοινωνιακός, οικονομικά αποκαταστημένος, με ποικίλα ενδιαφέροντα και χόμπι, επιθυμεί να γνωρίσει κυρία από την ευρύτερη περιοχή της Κρήτης, με σκοπό το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο: 2103643796, 6908511911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΛΑΡΙΣΑ, 52ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Λάρισα, 52χρονος Δικηγόρος με δικό του γραφείο, δίχως οικογενειακές υποχρεώσεις, ευπαρουσίαστος, ήπιων τόνων και ευγενικός, οικονομικά αποκαταστημένος και υψηλά εισοδήματα και ακίνητη περιουσία, με ποικίλα ενδιαφέροντα και χόμπι, επιθυμεί να γνωρίσει κυρία κατά προτίμηση κάτοικο Λάρισας, καλλιεργημένη και ευγενική, με σκοπό τη συμβίωση και το γάμο. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο: 2103643796,…

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΚΥΠΡΟΣ, 47ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Κύπρος, 47χρονος Επιχειρηματίας, γοητευτικός με προσεγμένο στυλ, δραστήριος με έντονη προσωπικότητα, ευκατάστατος με ιδιόκτητες κατοικίες στην Λευκωσία και την Αθήνα, με ποικίλα ενδιαφέροντα, επιθυμεί γνωριμία με κυρία έως 45 ετών, με σκοπό το γάμο ή και τη δημιουργία οικογένειας. Πανελλαδικά-Κύπρος και Εξωτερικό. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο: 2103643796, 6908511911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ, 52ΧΡΟΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Ιωάννινα, 52χρονος Λογιστής, νεανικός και ευπαρουσίαστος, κοινωνικός με αίσθηση του χιούμορ, εξωστρεφής, οικονομικά αποκαταστημένος, με ποικίλα ενδιαφέροντα, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία, με σκοπό τη συμβίωση ή και το γάμο. Αδιάφορη οικογενειακή και οικονομική κατάσταση. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο: 2103643796, 6908511911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 34ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Θεσσαλονίκη, 34χρονος Επιχειρηματίας, εμφανίσιμος με εξαιρετικό στυλ, ψηλός, μορφωμένος, υπεύθυνος και κατασταλαγμένος, οικονομικά εύρωστος με υψηλά εισοδήματα, ιδιόκτητη κατοικία, προσωπική και πατρική ακίνητη περιουσία, πολυτελές Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως τα ταξίδια, οι αθλητικές δραστηριότητες και η μουσική, επιθυμεί να γνωρίσει κυρία έως και την ηλικία του, για  την δημιουργία οικογένειας….

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΤΡΙΠΟΛΗ, 52ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΗ Δ.Ε.Η.

Τρίπολη, 52χρονος Ανώτατο Στέλεχος στη Δ.Ε.Η., χωρίς υποχρεώσεις, γοητευτικός και μοντέρνος, καλλιεργημένος, ήπιων τόνων και δοτικός, οικονομικά αποκαταστημένος με υψηλό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία και εξοχικό, με αγάπη για τον αθλητισμό και την υγιεινή ζωή, επιθυμεί να γνωρίσει κυρία πρόσχαρη, με σκοπό τη συμβίωση και το γάμο. Διαμονή υπό συζήτηση….

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΛΑΡΙΣΑ, 38ΧΡΟΝΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ

Λάρισα, 38χρονος Βιοτεχνολόγος, εμφανίσιμος με προσεγμένο στυλ, ψηλός και αρρενωπός, καλλιεργημένος με ευχάριστη προσωπικότητα, κατασταλαγμένος, οικονομικά ανεξάρτητος, ιδιόκτητη κατοικία και εξοχικό, Ι.Χ., με ποικίλα ενδιαφέροντα όπως οι καταδύσεις, οι εκδρομές και η μαγειρική, επιθυμεί να γνωρίσει κυρία έως και την ηλικία του, με σκοπό το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας….

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 47ΧΡΟΝΟΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Θεσσαλονίκη, 47χρονος Λογοθεραπευτής, ευπαρουσίαστος με μοντέρνο στυλ, ευχάριστος χαρακτήρας και ιδιαίτερα επικοινωνιακός, οικονομικά αποκαταστημένος με υψηλά μηνιαία εισοδήματα, μονοκατοικία, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως η μουσική και το θέατρο, με αγάπη για την μαγειρική, με χόμπι τα χειμερινά σπορ, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κυρία αξιόλογη, με σκοπό το γάμο ή και…

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΛΑΡΝΑΚΑ, 59ΧΡΟΝΟΣ ΓΕΩΛΟΓΟΣ

Λάρνακα, 59χρονος Γεωλόγος, γοητευτικός και αθλητικός, δραστήριος με αίσθηση του χιούμορ, οικονομικά εύρωστος, κάτοχος σημαντικής ακίνητης περιουσίας, με ποικίλα ενδιαφέροντα όπως το θέατρο, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τα ταξίδια, επιθυμεί γνωριμία με σκοπό τη συμβίωση ή και το γάμο. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Καλέστε με
+
Καλέστε με