ΑΘΗΝΑ-ΑΝΤΡΑΣ

 

Ψάχνω για Κυρία

Ψάχνω για Κύριο

ΑΘΗΝΑ, 57ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Αθήνα, 57χρονος Προϊστάμενος Δημοσίου Οργανισμού, αριστοκρατικού στυλ, ψηλός, γκριζομάλλης με καστανά μάτια, Πανεπιστημιακής μόρφωσης, δυναμικός χαρακτήρας, ρομαντικός, οικονομικά αποκαταστημένος με υψηλό σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με αγάπη για τη καλή ζωή και τα ταξίδια, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κυρία αξιόλογη, με σκοπό τη συμβίωση και το γάμο. «ΘΑΝΟΣ»….

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΑΘΗΝΑ, 35ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Αθήνα, 35χρονος Στέλεχος Τουριστικών Επιχειρήσεων, εμφανίσιμος με εξαιρετικό στυλ, αθλητικός, Πτυχιούχος, γλωσσομαθής, δραστήριος, υπεύθυνος και κατασταλαγμένος, οικονομικά ανεξάρτητος, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως ο αθλητισμός, η μουσική και τα ταξίδια, επιθυμεί σχέση γάμου με κυρία αξιόλογη, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΑΘΗΝΑ, 54ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Αθήνα, 54χρονος Δικηγόρος, ευπαρουσίαστος με αριστοκρατικό στυλ, εξαιρετικού μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου, δραστήριος με δυναμική προσωπικότητα, οικονομικά ευκατάστατος, μονοκατοικία, εξοχική κατοικία, Ι.Χ., φιλότεχνος, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κυρία αξιόλογη, με σκοπό τη συμβίωση και το γάμο. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΑΘΗΝΑ, 47ΧΡΟΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

Αθήνα, 47χρονος Σχεδιαστής Κοσμημάτων, γοητευτικός με νεανικό στυλ, ψηλός και αθλητικός, επαγγελματικά πετυχημένος, φιλόδοξος, ρομαντικός και κατασταλαγμένος, οικονομικά εύρωστος, κάτοικος Βορείων Προαστίων, ακίνητη περιουσία, πολυτελές Ι.Χ., με αγάπη για τα ταξίδια, τις αθλητικές δραστηριότητες και την ποιοτική μουσική, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κυρία αξιόλογη, με σκοπό το γάμο ή και…

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΑΘΗΝΑ, 44ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Αθήνα, 44χρονος Ελεύθερος Επαγγελματίας στον τομέα της Πληροφορικής, ευπαρουσίαστος με αριστοκρατικό στυλ, με εκφραστικά γαλανά μάτια, Πανεπιστημιακής μόρφωσης, ευχάριστος χαρακτήρας, ευγενικός, οικονομικά αποκαταστημένος με υψηλά μηνιαία εισοδήματα, ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως η μουσική, ο κινηματογράφος και η γυμναστική, επιθυμεί σχέση γάμου με κυρία αξιόλογη, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ»….

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΑΘΗΝΑ, 63ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Αθήνα, 63χρονος Επιχειρηματίας, νεανικού παρουσιαστικού, γοητευτικός, καλλιεργημένος, δραστήριος, εξωστρεφής και στοργικός, οικονομικά ευκατάστατος με υψηλά εισοδήματα, ρετιρέ στη Γλυφάδα, ακίνητη περιουσία, πολυτελές Ι.Χ., με αγάπη για τα ταξίδια, το περπάτημα και τη κολύμβηση, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κυρία αξιόλογη, με σκοπό τη συμβίωση ή και το γάμο. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο…

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΑΘΗΝΑ, 55ΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Αθήνα, 55χρονος Δημόσιος Υπάλληλος, γοητευτικός με αριστοκρατικό στυλ, ψηλός και αθλητικός, δραστήριος με δυναμική προσωπικότητα, οικονομικά αποκαταστημένος, ακίνητη περιουσία, πολυτελές Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως η λογοτεχνία, ο κινηματογράφος και τα ταξίδια, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κυρία αξιόλογη, με σκοπό τη συμβίωση και το γάμο. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643797, 690 8511…

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΑΘΗΝΑ, 49ΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Αθήνα, 49χρονος Δημόσιος Υπάλληλος, ευπαρουσίαστος, ψηλός, αρρενωπός, κάτοχος Μεταπτυχιακού, γενναιόδωρος και ρεαλιστής, οικονομικά αποκαταστημένος, εξοχική κατοικία, Ι.Χ., φιλότεχνος, με αγάπη για τις εκδρομές και τα ταξίδια, επιθυμεί σχέση γάμου με κυρία αξιόλογη, για δημιουργία οικογένειας.  «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο: 2103643797, 6908511911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΑΘΗΝΑ, 52ΧΡΟΝΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ

Αθήνα 52χρονος Αρχιτέκτονας, γοητευτικός με νεανικό στυλ, ψηλός, κοινωνικός με αίσθηση του χιούμορ, καλλιεργημένος, οικονομικά ευκατάστατος, κάτοικος Βορείων Προαστίων, ακίνητη περιουσία, 2 Ι.Χ., λάτρης των ταξιδιών και του καλού φαγητού, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κυρία αξιόλογη με σκοπό την συμβίωση και τον γάμο. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο: 2103643797, 6908511911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΑΘΗΝΑ, 53ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Αθήνα, 53χρονος Επιχειρηματίας, ευπαρουσίαστος με μοντέρνο στυλ, ψηλός, καλλιεργημένος, επαγγελματικά πετυχημένος, ευχάριστος με αίσθηση του χιούμορ, οικονομικά ευκατάστατος με σημαντική ακίνητη περιουσία, πολυτελές Ι.Χ., με ποικίλα ενδιαφέροντα όπως τα ταξίδια, οι τέχνες και οι αθλητικές δραστηριότητες, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κυρία αξιόλογη, με σκοπό τη συμβίωση και το γάμο. «ΘΑΝΟΣ»….

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Καλέστε με
+
Καλέστε με