Αργολίδας

 

Ψάχνω για Κυρία

Ψάχνω για Κύριο

ΕΡΜΙΟΝΗ, 33ΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Ερμιόνη, 33χρονη Επιχειρηματίας με ιδιόκτητη οικογενειακή επιχείρηση, πολύ όμορφη, μετρίου αναστήματος, λεπτή, μορφωμένη, ήπιων τόνων, δοτική και κατασταλαγμένη, οικονομικά αποκαταστημένη, με ιδιόκτητη κατοικία, ακίνητη και κτηματική περιουσία, Ι.Χ., με αγάπη για τα παιδιά και το θεσμό της οικογένειας, φιλότεχνη, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ….

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ, 41ΧΡΟΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ

Αργολίδα, 41χρονος Λογιστής, γοητευτικός, ψηλός, αρρενωπός, Πτυχιούχος Α.Ε.Ι., δυναμικός χαρακτήρας, ρομαντικός και κατασταλαγμένος, οικονομικά αποκαταστημένος, με υψηλά μηνιαία εισοδήματα, μονοκατοικία, ακίνητη περιουσία, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως τα ταξίδια, ο αθλητισμός και ο κινηματογράφος, επιθυμεί σχέση γάμου με κυρία αξιόλογη, για δημιουργία οικογένειας.  «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΝΑΥΠΛΙΟ, 36ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Ναύπλιο, 36χρονη Ιδ. Υπάλληλος, εμφανίσιμη, με εκλεπτυσμένο στυλ, ψηλή με αριστοκρατικό παράστημα, ευχάριστη, ευγενική προσωπικότητα με αίσθηση του χιούμορ, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με αδυναμία για τις εκδρομές και τα ταξίδια, με ενδιαφέροντα τη μουσική, το διάβασμα και τη μαγειρική, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία…

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΝΑΥΠΛΙΟ, 44ΧΡΟΝΟΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ

Ναύπλιο, 44χρονος Υψηλόβαθμο Στέλεχος του Δημοσίου, εμφανίσιμος με αριστοκρατικό στυλ, μελαχρινός με καστανά μάτια, Πανεπιστημιακής μόρφωσης, ανοιχτός και ευχάριστος χαρακτήρας, κατασταλαγμένος, οικονομικά αποκαταστημένος με υψηλό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως τα ταξίδια, το διάβασμα και ο κινηματογράφος, επιθυμεί σχέση γάμου με κυρία αξιόλογη, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ»….

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΝΑΥΠΛΙΟ, 41ΧΡΟΝΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ

Ναύπλιο, 41χρονη Μικροβιολόγος με ιδιόκτητο ιατρείο, γοητευτική, μελαχρινή με πράσινα μάτια, πρόσχαρη και κοινωνική, οικονομικά αποκαταστημένη, μονοκατοικία, μεγάλη κτηματική περιουσία, Ι.Χ., με αγάπη για τη μουσική και τα ταξίδια, με χόμπι όπως η ζωγραφική και η κατασκευή κοσμημάτων, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό το γάμο ή και…

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Καλέστε με
+
Καλέστε με