ΝΗΣΙΑ

 

Ψάχνω για Κυρία

Ψάχνω για Κύριο

ΗΡΑΚΛΕΙΟ, 42ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Ηράκλειο, 42χρονος Αντιπρόσωπος Φαρμακευτικής Εταιρείας, ευπαρουσίαστος με καλούς τρόπους, οικονομικά αποκαταστημένος, με αγάπη για τα ταξίδια και χόμπι τη γυμναστική, επιθυμεί γνωριμία με προοπτική το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο: 2103643796, 6908511911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ, 46ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Ηράκλειο, 46χρονος Καθηγητής Πανεπιστημίου, γοητευτικός, εξαίρετος χαρακτήρας και ιδιαίτερα επικοινωνιακός, οικονομικά αποκαταστημένος, με ποικίλα ενδιαφέροντα και χόμπι, επιθυμεί να γνωρίσει κυρία από την ευρύτερη περιοχή της Κρήτης, με σκοπό το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο: 2103643796, 6908511911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ, 54ΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Ηράκλειο, 54χρονη Επιχειρηματίας με ιδιόκτητη ξενοδοχειακή μονάδα και εστιατόριο, χωρίς υποχρεώσεις, νεανική και μοντέρνα, ψηλή, δραστήρια, καλοσυνάτη και στοργική, οικονομικά εύρωστη, κάτοχος σημαντικής ακίνητης περιουσία, με αγάπη για τη θάλασσα και τις εκδρομές, επιθυμεί να γνωρίσει κύριο κατά προτίμηση Κρήτης, δραστήριο με προσεγμένη εμφάνιση, με σκοπό τη συμβίωση ή και…

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΡΟΔΟΣ, 53ΧΡΟΝΗ ΧΗΜΙΚΟΣ

Ρόδος, 53χρονη Χημικός, ντελικάτη και ψηλόλιγνη, μελαχρινή με εκφραστικά μάτια, δυναμική προσωπικότητα, ευχάριστη και υπεύθυνη, οικονομικά ανεξάρτητη, λάτρης των παραδοσιακών χορών, με αγάπη για τις εκδρομές και τη θάλασσα, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο κατά προτίμηση κάτοικο Ρόδου, με σκοπό τη συμβίωση ή και το γάμο. Διαμονή υπό συζήτηση. «ΘΑΝΟΣ»….

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΡΕΘΥΜΝΟ, 3ΟΧΡΟΝΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ

Ρέθυμνο, 30χρονη Αρχαιολόγος, εντυπωσιακής εμφάνισης, μετρίου αναστήματος και λεπτή, ήπιων τόνων με ιδιαίτερο χιούμορ, υπεύθυνη και επικοινωνιακή, οικονομικά ανεξάρτητη με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με ποικίλα ενδιαφέροντα όπως τα ταξίδια, η μουσική και ο κινηματογράφος, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο από την ευρύτερη περιοχή της Κρήτης, για την…

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΧΑΝΙΑ, 47ΧΡΟΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Χανιά, 47χρονη Υπεύθυνη Φοροτεχνικού Γραφείου, κομψή με ιδανικές αναλογίες, καλλιεργημένη και ιδιαίτερα επικοινωνιακή, οικονομικά αποκαταστημένη, ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με αγάπη για τις εκδρομές, τη μουσική και το θέατρο, επιθυμεί να γνωρίσει κύριο κατά προτίμηση δίχως οικογενειακές υποχρεώσεις, με σκοπό τη συμβίωση ή και το γάμο. Διαμονή υπό συζήτηση.  «ΘΑΝΟΣ». Τηλ….

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ, 64ΧΡΟΝΟΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Ηράκλειο, 64χρονος Φαρμακοποιός με δικό του φαρμακείο, αριστοκρατικής γοητείας, ψηλός, δραστήριος, δοτικός και συναισθηματικός, οικονομικά εύρωστος με σημαντική ακίνητη περιουσία, πολυτελές Ι.Χ., λάτρης των ταξιδιών και της υγιεινής ζωής, επιθυμεί σχέση ζωής με κυρία έως 60 ετών, κατά προτίμηση κάτοικο Ηρακλείου. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΧΑΝΙΑ, 48ΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Χανιά, 48χρονη Δημόσιος Υπάλληλος, πολύ κομψή, μετρίου αναστήματος και αδύνατη, ήπιων τόνων, ευχάριστη και επικοινωνιακή, οικονομικά ανεξάρτητη, ακίνητη περιουσία, Ι.Χ., φιλότεχνη, με ποικίλα χόμπι, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο ευγενικό και ευπαρουσίαστο, με σκοπό τη συμβίωση ή και το γάμο. Διαμονή υπό συζήτηση. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ, 33ΧΡΟΝΗ ΓΕΩΠΟΝΟΣ

Ηράκλειο, 33χρονη Γεωπόνος, εμφανίσιμη και αδύνατη, χαμογελαστή με εκφραστικά μάτια, κάτοχος Μεταπτυχιακού από εξαίρετη οικογένεια, οικονομικά ανεξάρτητη, με αγάπη για τα παιδιά και το θεσμό της οικογένειας, επιθυμεί να γνωρίσει κύριο ελεύθερο, από την ευρύτερη περιοχή της Κρήτης, για την δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ, 60ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

Ηράκλειο, 60χρονος Συνταξιούχος πρώην ανώτατο στέλεχος δημόσιου οργανισμού, γοητευτικός, ψηλός και αθλητικός, μορφωμένος, καλοπροαίρετος και δοτικός, οικονομικά αποκαταστημένος, μονοκατοικία, κτηματική περιουσία, κάτοχος δύο πολυτελών Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως η χειμερινή κολύμβηση, οι εκδρομές και ο αυτοκινητισμός, επιθυμεί να γνωρίσει κυρία προσεγμένης εμφάνισης με ευχάριστο χαρακτήρα, με σκοπό τη συμβίωση ή…

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ
ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Καλέστε με
+
Καλέστε με