ΗΡΑΚΛΕΙΟ, 37ΧΡΟΝΗ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ, 37ΧΡΟΝΗ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

Ηράκλειο, 37χρονη Στέλεχος Υποδοχής Ξενοδοχείου, πολύ όμορφη, ψηλή με αριστοκρατικό παράστημα, γλωσσομαθής, επικοινωνιακή με ευχάριστη προσωπικότητα, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητη κατοικία, σημαντική ακίνητη περιουσία, Ι.Χ., φιλότεχνη, με αγάπη για τις εκδρομές, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας.  «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

Read More

ΚΥΠΡΟΣ, 29ΧΡΟΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑ

Κύπρος, 29χρονη Δασκάλα, εντυπωσιακής εμφάνισης, ψηλόλιγνη, χαμογελαστή με εκφραστικά μάτια, κάτοχος Μεταπτυχιακού, από εξαίρετη οικογένεια, ήπιων τόνων, κατασταλαγμένη, οικονομικά αποκαταστημένη, με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, σημαντική πατρική περιουσία, Ι.Χ., με αγάπη για τα παιδιά και το θεσμό της οικογένειας, φιλότεχνη, λάτρης της των ταξιδιών, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο…

Read More

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 38ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Θεσσαλονίκη, 38χρονη Ιδ. Υπάλληλος, κομψή με αριστοκρατική γοητεία, Πτυχιούχος Α.Ε.Ι., χαριτωμένη, κοινωνική με εξαίρετους τρόπους, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με με αγάπη για την υγιεινή ζωή και τη γυμναστική, με χόμπι το χορό, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511…

Read More

ΑΘΗΝΑ, 47ΧΡΟΝΗ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Αθήνα, 47χρονη Φυσικομαθηματικός, κομψή με αριστοκρατική φινέτσα, κάτοχος Μεταπτυχιακού, δραστήρια, χαριτωμένη, δοτική, οικονομικά ανεξάρτητη με υψηλά μηνιαία εισοδήματα, ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με αγάπη για τις εκδρομές και τα ταξίδια, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό τη συμβίωση και το γάμο. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

Read More

ΑΘΗΝΑ, 35ΧΡΟΝΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

Αθήνα, 35χρονη Εισαγγελέας, αριστοκρατικής γοητείας, ψηλόλιγνη, καστανόξανθη με εκφραστικά μάτια, υψηλού μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου, από εξαίρετη οικογένεια, δυναμική και φιλόδοξη, οικονομικά ευκατάστατη, με σημαντική ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, κάτοικος Βορείων Προαστίων, Ι.Χ., με αγάπη για τα ταξίδια και τις τέχνες, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο,…

Read More

ΧΑΝΙΑ, 53ΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Χανιά, 53χρονη Δημόσιος Υπάλληλος, κοκέτα και φινετσάτη, μετρίου αναστήματος, αδύνατη, μορφωμένη με δυναμική προσωπικότητα, δοτική, οικονομικά αποκαταστημένη με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, μονοκατοικία, ακίνητη περιουσία, Ι.Χ., με αγάπη για τα ταξίδια και τη θάλασσα, λάτρης της υγιεινής ζωής, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό τη συμβίωση ή και το…

Read More

ΠΥΡΓΟΣ, 48ΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Πύργος, 48χρονη Δημόσιος Υπάλληλος, αριστοκρατικής γοητείας, ψηλή, αδύνατη, Πτυχιούχος, ανοιχτός και ευχάριστος χαρακτήρας, συγκροτημένη, οικονομικά αποκαταστημένη, με ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με αγάπη για τις εκδρομές και τη μαγειρική, φιλότεχνη, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό τη συμβίωση ή και το γάμο. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

Read More

ΙΤΕΑ, 43ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Ιτέα, 43χρονη Ιδ. Υπάλληλος, νεανικής εμφάνισης, μετρίου αναστήματος, αδύνατη, καλλιεργημένη με εξαίρετους τρόπους, επικοινωνιακή, οικονομικά ανεξάρτητη με ιδιόκτητη κατοικία, φυσιολάτρης, με ενδιαφέροντα όπως η μουσική, η μαγειρική και ο κινηματογράφος, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό το γάμο ή και τη δημιουργία οικογένειας.  Διαμονή υπό συζήτηση. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ….

Read More

ΚΟΡΙΝΘΟΣ, 47ΧΡΟΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Κόρινθος, 47χρονη Καθηγήτρια Πληροφορικής, αριστοκρατικής γοητείας, ψηλόλιγνη, Πτυχιούχος Α.Ε.Ι., εξωστρεφής, επικοινωνιακή και συγκροτημένη, οικονομικά αποκαταστημένη με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., λάτρης της τεχνολογίας, φιλότεχνη, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό τη συμβίωση και το γάμο. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

Read More

ΑΘΗΝΑ, 54ΧΡΟΝΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

Αθήνα, 54χρονη Οδοντίατρος με καταγωγή από τη Ρωσία, κομψή, ψηλή και καλλίγραμμη, χαμογελαστή, εξαιρετικού μορφωτικού επιπέδου, ήπιων τόνων, κοινωνική, οικονομικά αποκαταστημένη με δικό της ιατρείο, ιδιόκτητη κατοικία, ακίνητη περιουσία στη Ρωσία, Ι.Χ., με αγάπη για τη ποιοτική μουσική, το μπαλέτο, το διάβασμα και τη μαγειρική, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο…

Read More

ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ, 46ΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Κεφαλλονιά, 46χρονη Δημόσιος Υπάλληλος, αριστοκρατικής γοητείας, μετρίου αναστήματος, λεπτή, μορφωμένη, ευδιάθετη, κοινωνική και συγκροτημένη, οικονομικά αποκαταστημένη, με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, ακίνητη και κτηματική περιουσία, Ι.Χ., φυσιολάτρης, με αγάπη για τη μαγειρική και τη μουσική, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό τη συμβίωση ή και το γάμο….

Read More

ΕΡΜΙΟΝΗ, 33ΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Ερμιόνη, 33χρονη Επιχειρηματίας με ιδιόκτητη οικογενειακή επιχείρηση, πολύ όμορφη, μετρίου αναστήματος, λεπτή, μορφωμένη, ήπιων τόνων, δοτική και κατασταλαγμένη, οικονομικά αποκαταστημένη, με ιδιόκτητη κατοικία, ακίνητη και κτηματική περιουσία, Ι.Χ., με αγάπη για τα παιδιά και το θεσμό της οικογένειας, φιλότεχνη, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ….

Read More

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ, 28ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Θεσπρωτία, 28χρονη Ιδ. Υπάλληλος, πολύ όμορφη, ψηλόλιγνη, καστανόξανθη με εκφραστικά μάτια, Πανεπιστημιακής μόρφωσης, ευχάριστη προσωπικότητα, ώριμη και κατασταλαγμένη, οικονομικά ανεξάρτητη, Ι.Χ., λάτρης της υγιεινής ζωής, με αγάπη για τις εκδρομές και τη μαγειρική, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

Read More

ΚΟΜΟΤΗΝΗ, 29ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Κομοτηνή, 29χρονη Ιδ. Υπάλληλος, πολύ όμορφη, ψηλή και καλλίγραμμη, Πανεπιστημιακής μόρφωσης, ευχάριστη με αίσθηση του χιούμορ, κατασταλαγμένη, οικονομικά ανεξάρτητη, με ποικίλα ενδιαφέροντα όπως οι εκδρομές, η μαγειρική,  το διάβασμα και ο κινηματογράφος, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

Read More

ΚΙΛΚΙΣ, 42ΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Κιλκίς, 42χρονη Δημόσιος Υπάλληλος, αριστοκρατικής γοητείας, μετρίου αναστήματος, λεπτή, Πτυχιούχος, ήπιων τόνων, δοτική με εξαίρετους τρόπους, οικονομικά ανεξάρτητη με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, ακίνητη περιουσία, με ενδιαφέροντα όπως οι εκδρομές, η μουσική, το διάβασμα και η μαγειρική, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό το γάμο ή και…

Read More

ΚΑΤΕΡΙΝΗ, 43ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Κατερίνη, 43χρονη Ιδ. Υπάλληλος, γοητευτική, μετρίου αναστήματος, αδύνατη, Πτυχιούχος, ευγενική, ήπιων τόνων, δοτική, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως η μουσική, η μαγειρική και ο κινηματογράφος, με αγάπη για τις εκδρομές και τη θάλασσα, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό το γάμο.  «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο…

Read More

ΚΑΡΔΙΤΣΑ, 37ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Καρδίτσα, 37χρονη Ιδ. Υπάλληλος, κομψή, ψηλόλιγνη, χαμογελαστή, μορφωμένη, ευχάριστη προσωπικότητα, κατασταλαγμένη, οικονομικά αποκαταστημένη, με ιδιόκτητη κατοικία, ακίνητη και κτηματική περιουσία, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως οι εκδρομές, η μαγειρική και οι αθλητικές δραστηριότητες, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

Read More

ΧΑΛΚΙΔΑ, 39ΧΡΟΝΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Χαλκίδα, 39χρονη Φιλόλογος, γοητευτική, μετρίου αναστήματος, καλλίγραμμη, Πτυχιούχος, ήπιων τόνων, ευγενική και κατασταλαγμένη, οικονομικά ανεξάρτητη με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με αγάπη για τα παιδιά και το θεσμό της οικογένειας, φιλότεχνη, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό το γάμο ή και τη δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ….

Read More

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, 47ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Καρπενήσι, 47χρονη Ιδ. Υπάλληλος, κομψή και φινετσάτη, καλλιεργημένη, στοργική, με εξαίρετους τρόπους, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητη κατοικία και σημαντική ακίνητη περιουσία, Ι.Χ., με ποικίλα ενδιαφέροντα όπως οι εκδρομές, ο κινηματογράφος, η μουσική και η μαγειρική, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό τη συμβίωση ή και το γάμο. «ΘΑΝΟΣ»….

Read More

ΜΥΤΙΛΗΝΗ, 32ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Μυτιλήνη, 32χρονη Ιδ. Υπάλληλος, πολύ όμορφη, μετρίου αναστήματος, λεπτή, μορφωμένη, επικοινωνιακή με αίσθηση του χιούμορ, κατασταλαγμένη, οικονομικά ανεξάρτητη με ιδιόκτητη κατοικία,, Ι.Χ., με ποικίλα ενδιαφέροντα όπως η μουσική, ο κινηματογράφος, η μαγειρική και ο χορός, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511…

Read More

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, 32ΧΡΟΝΗ ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Χαλκιδική 32χρονη Βιολόγος, διορισμένη στον δημόσιο τομέα, πολύ όμορφη, ψηλόλιγνη, χαμογελαστή, κάτοχος Μεταπτυχιακού, ήπιων τόνων, δοτική, συγκροτημένη, οικονομικά ανεξάρτητη, με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με αγάπη για τη θάλασσα και τις εκδρομές, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

Read More

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, 37ΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Ηγουμενίτσα, 37χρονη Δημόσιος Υπάλληλος, εμφανίσιμη, μετρίου αναστήματος, λεπτή, χαμογελαστή, ευχάριστη προσωπικότητα με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, υπεύθυνη και κατασταλαγμένη, οικονομικά ανεξάρτητη, με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως οι εκδρομές, η μαγειρική και η μουσική, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. Διαμονή υπό συζήτηση….

Read More

ΛΑΜΙΑ, 36ΧΡΟΝΗ ΧΗΜΙΚΟΣ

Λαμία, 36χρονη Χημικός, διορισμένη στον δημόσιο τομέα, πολύ όμορφη, μετρίου αναστήματος, λεπτή, κάτοχος 2 Μεταπτυχιακών, ήπιων τόνων, εξωστρεφής, κατασταλαγμένη, οικονομικά ανεξάρτητη, με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με ποικίλα ενδιαφέροντα όπως οι εκδρομές, η μουσική, η μαγειρική και το διάβασμα, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας….

Read More

ΦΛΩΡΙΝΑ, 37ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Φλώρινα, 37χρονη Ιδ. Υπάλληλος, εμφανίσιμη, μετρίου αναστήματος, λεπτή, μορφωμένη με εξαίρετους τρόπους, δοτική, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητη κατοικία, φιλότεχνη, με αγάπη για τις εκδρομές και τις αθλητικές δραστηριότητες, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. Διαμονή υπό συζήτηση. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

Read More

ΡΕΘΥΜΝΟ, 46ΧΡΟΝΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ

Ρέθυμνο, 46χρονη Αρχαιολόγος, αριστοκρατικής γοητείας, ψηλόλιγνη με εκφραστικά μάτια, κάτοχος 2 Μεταπτυχιακών, ήπιων τόνων, συναισθηματική, οικονομικά αποκαταστημένη, με υψηλό μηνιαίο εισόδημα, 2 ιδιόκτητες κατοικίες, Ι.Χ., με αγάπη για τις εκδρομές, τη θάλασσα και τη ποιοτική μουσική, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό τη συμβίωση και το γάμο.  «ΘΑΝΟΣ»….

Read More

ΚΟΖΑΝΗ, 35ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Κοζάνη, 35χρονη Ιδ. Υπάλληλος, πολύ όμορφη, μετρίου αναστήματος, καλλίγραμμη, καλλιεργημένη, ήπιων τόνων, με ήθος και αρχές, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με αγάπη για τα παιδιά και το θεσμό της οικογένειας, φυσιολάτρης, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. Διαμονή υπό συζήτηση. «ΘΑΝΟΣ»  Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690…

Read More

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, 42ΧΡΟΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑ

Δωδεκάνησα, 42χρονη Δασκάλα, γοητευτική, μετρίου αναστήματος, αδύνατη, κάτοχος Μεταπτυχιακού, ήπιων τόνων, εξωστρεφής, κατασταλαγμένη, οικονομικά ανεξάρτητη, με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, κτηματική περιουσία, φιλότεχνη, με χόμπι το χορό και το τρέξιμο, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό το γάμο ή και τη δημιουργία οικογένειας. Διαμονή υπό συζήτηση. «ΘΑΝΟΣ»….

Read More

ΔΡΑΜΑ, 41ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Δράμα, 41χρονη Ιδ. Υπάλληλος, γοητευτική, ψηλόλιγνη, Πτυχιούχος, με εξαίρετους τρόπους, στοργική και συναισθηματική, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., φυσιολάτρης, ε ενδιαφέροντα όπως το διάβασμα, η μαγειρική, η μουσική και ο κινηματογράφος, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό το γάμο ή και τη δημιουργία οικογένειας. Διαμονή υπό συζήτηση….

Read More

ΝΑΟΥΣΑ, 31ΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Νάουσα, 31χρονη Δημόσιος Υπάλληλος, πολύ όμορφη, μετρίου αναστήματος, καλλίγραμμη, χαμογελαστή, με αίσθηση του χιούμορ, μορφωμένη με εξαιρετική παιδεία, οικονομικά ανεξάρτητη, με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, ακίνητη και κτηματική πατρική περιουσία, με αγάπη για τα παιδιά και το θεσμό της οικογένειας, με ενδιαφέροντα όπως ο αθλητισμός, η μαγειρική και ο…

Read More

ΚΑΣΤΟΡΙΑ, 40ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Καστοριά, 40χρονη Μαθηματικός, αριστοκρατικής φινέτσας, μετρίου αναστήματος, λεπτή, κάτοχος Μεταπτυχιακού, ήπιων τόνων, υπεύθυνη, οικονομικά ανεξάρτητη, με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, κτηματική περιουσία, με ενδιαφέροντα όπως οι τέχνες και οι αθλητικές δραστηριότητες, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό το γάμο ή και τη δημιουργία οικογένειας. Διαμονή υπό συζήτηση. «ΘΑΝΟΣ». …

Read More

ΑΘΗΝΑ, 46ΧΡΟΝΗ ΙΑΤΡΟΣ

Αθήνα, 46χρονη Ιατρός, γοητευτική με εκλεπτυσμένο στυλ, μετρίου αναστήματος, λεπτή, ευχάριστη προσωπικότητα με αίσθηση του χιούμορ, στοργική με καλούς τρόπους, οικονομικά ευκατάστατη με ιδιόκτητο ιατρείο, κάτοικος Βορείων Προαστίων, εξοχικό, Ι.Χ., φιλότεχνη, με αγάπη για τα ταξίδια και την υγιεινή ζωή, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό τη συμβίωση…

Read More

ΑΘΗΝΑ 38ΧΡΟΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Αθήνα, 38χρονη Υπεύθυνη Πωλήσεων, εμφανίσιμη, ψηλή και καλλίγραμμη, καστανόξανθη, χαμογελαστή, κάτοχος Μεταπτυχιακού, πολύγλωσση, δυναμική προσωπικότητα, υπεύθυνη και κατασταλαγμένη, οικονομικά ανεξάρτητη, με υψηλό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με αγάπη για τα ταξίδια, φιλότεχνη, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

Read More

ΛΑΜΙΑ, 45ΧΡΟΝΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ

Λαμία, 45χρονη Συμβολαιογράφος, φινετσάτη, με αριστοκρατική γοητεία, ψηλή, αδύνατη, Πτυχιούχος, με ευρύ κοινωνικό περιβάλλον, καλοσυνάτη, δοτική, οικονομικά αποκαταστημένη, με υψηλό μηνιαίο εισόδημα ιδιόκτητη κατοικία, ακίνητη περιουσία, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως το θέατρο, η ποιοτική μουσική, τα ταξίδια και η μαγειρική, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό το γάμο….

Read More

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, 30ΧΡΟΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑ

Άγιος Νικόλαος, 30χρονη Δασκάλα, εμφανίσιμη, κομψή, μετρίου αναστήματος, αδύνατη, κάτοχος Μεταπτυχιακού, εξωστρεφής, επικοινωνιακή με καλούς τρόπους, οικονομικά ανεξάρτητη με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, πατρική ακίνητη περιουσία, με ενδιαφέροντα όπως οι τέχνες, οι εκδρομές στη φύση και οι αθλητικές δραστηριότητες, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ»….

Read More

ΛΕΣΒΟΣ, 35ΧΡΟΝΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

Λέσβος, 35χρονη Νοσηλεύτρια, εμφανίσιμη, ψηλόλιγνη, χαμογελαστή, Πτυχιούχος, συναισθηματική με εξαίρετους τρόπους, οικονομικά ανεξάρτητη με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, κτηματική περιουσία, φιλάνθρωπος, με ενδιαφέροντα όπως οι εκδρομές και η θάλασσα, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. Διαμονή υπό συζήτηση. .«ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

Read More

ΑΡΤΑ, 40ΧΡΟΝΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

Άρτα, 40χρονη Νοσηλεύτρια, γοητευτική με αριστοκρατική φινέτσα, μετρίου αναστήματος, λεπτή, καλλιεργημένη, ευγενική, δοτική με ήθος και αρχές, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., φιλότεχνη, με αγάπη για τις εκδρομές στη φύση, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό το γάμο ή και τη δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796-7,…

Read More

ΚΕΡΚΥΡΑ, 30ΧΡΟΝΗ RECEPTIONIST

Κέρκυρα, 30χρονη Receptionist σε πολυτελές ξενοδοχείο, εντυπωσιακής εμφάνισης, ψηλόλιγνη, μελαχρινή με πράσινα μάτια, Πτυχιούχος, πολύγλωσση, εξωστρεφής, ώριμη και κατασταλαγμένη, οικονομικά ανεξάρτητη, Ι.Χ., πατρική περιουσία, με αγάπη για τη θάλασσα, λάτρης του αθλητισμού και της υγιεινής ζωής, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690…

Read More

ΚΑΣΤΟΡΙΑ, 33ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Καστοριά, 33χρονη Ιδ. Υπάλληλος, πολύ όμορφη, μετρίου αναστήματος, καλλίγραμμη, Πανεπιστημιακής μόρφωσης, ευχάριστη προσωπικότητα, στοργική και συναισθηματική, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητη κατοικία, με αγάπη για τα παιδιά και το θεσμό της οικογένειας, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. Διαμονή υπό συζήτηση. «ΘΑΝΟΣ».  Τηλ. Κέντρο 210-3643796, 6908511911

Read More

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, 32ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Γιαννιτσά, 32χρονη Ιδ. Υπάλληλος, εμφανίσιμη με εκλεπτυσμένο στυλ, ψηλή, αδύνατη, ευχάριστη προσωπικότητα, με αίσθηση του χιούμορ, συγκροτημένη, οικονομικά ανεξάρτητη, με ποικίλα ενδιαφέροντα όπως η μουσική, ο κινηματογράφος, οι εκδρομές στη φύση και η μαγειρική, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας.  «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

Read More

ΠΥΡΓΟΣ, 36ΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ

Πύργος, 36χρονη Κοινωνιολόγος, εμφανίσιμη, μετρίου αναστήματος, λεπτή, Πανεπιστημιακής μόρφωσης, ήπιων τόνων, δοτική, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητη κατοικία, ακίνητη πατρική περιουσία, με αγάπη για τα παιδιά και το θεσμό της οικογένειας, φιλότεχνη, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο  αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας.  «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

Read More

ΤΡΙΠΟΛΗ, 33ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Τρίπολη, 33χρονη Ιδ. Υπάλληλος, εντυπωσιακής εμφάνισης, ψηλόλιγνη, καλλιεργημένη με δυναμική προσωπικότητα, υπεύθυνη και κατασταλαγμένη, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με αγάπη για τα παιδιά και το θεσμό της οικογένειας, φιλότεχνη, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ».  Τηλ. Κέντρο 210-3643796, 6908511911

Read More

ΙΤΕΑ, 31ΧΡΟΝΗ ΔΑΣΚΑΛΑ

Ιτέα, 31χρονη Δασκάλα, πολύ όμορφη, μετρίου αναστήματος, λεπτή, καλλιεργημένη, ήπιων τόνων, δοτική και κατασταλαγμένη, οικονομικά ανεξάρτητη με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με αγάπη για τα παιδιά και το θεσμό της οικογένειας, με ενδιαφέροντα όπως το θέατρο, η μαγειρική και οι εκδρομές, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για…

Read More

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, 35ΧΡΟΝΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Καρπενήσι, 35χρονη Φιλόλογος, κομψή, μετρίου αναστήματος, λεπτή, Πανεπιστημιακής μόρφωσης, καλοσυνάτη, δοτική και κατασταλαγμένη, οικονομικά ανεξάρτητη με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, πατρική περιουσία, με ενδιαφέροντα όπως η μουσική, η μαγειρική, οι εκδρομές και ο αθλητισμός, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511…

Read More

ΛΙΒΑΔΕΙΑ, 31ΧΡΟΝΗ ΜΟΥΣΙΚΟΣ

Λιβαδειά, 31χρονη Μουσικός, πολύ όμορφη, ψηλή με αριστοκρατική φινέτσα, καλλιτεχνική φύση, ευχάριστη με αίσθηση του χιούμορ, συγκροτημένη, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητη κατοικία, με ποικίλα ενδιαφέροντα όπως η μουσική, η φωτογραφία και η μαγειρική, φυσιολάτρης, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας.  Διαμονή υπό συζήτηση. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796-7,…

Read More

ΚΟΡΙΝΘΟΣ, 34ΧΡΟΝΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ

Κόρινθος, 34χρονη Αισθητικός, εντυπωσιακής εμφάνισης, μετρίου αναστήματος, καλλίγραμμη, καστανόξανθη με καφέ μάτια, καλλιεργημένη με δυναμική προσωπικότητα, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., φιλότεχνη, με αγάπη για τις εκδρομές και τα ταξίδια, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511 911.

Read More

ΑΘΗΝΑ, 72ΧΡΟΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

Αθήνα, 72χρονη Συνταξιούχος, κομψή και φινετσάτη, καλλιεργημένη, πρόσχαρη, κοινωνική, συναισθηματική, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητη κατοικία, φιλότεχνη, επιθυμεί σχέση ζωής με κύριο αξιόλογο. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796-7, 690 8511 911.

Read More

ΟΜΟΓΕΝΗΣ, 58ΧΡΟΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Ομογενής, 58χρονη Συνταξιούχος Βιολόγος, κάτοικος Αθήνας και Βερολίνου, κοκέτα και φινετσάτη, ψηλόλιγνη, ευχάριστη προσωπικότητα με αίσθηση του χιούμορ, καλοσυνάτη, οικονομικά εύρωστη, με σημαντική ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα και το Βερολίνο, Ι.Χ., με αγάπη για τις εκδρομές, φιλότεχνη, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό τη συμβίωση ή και το…

Read More

ΑΘΗΝΑ, 36ΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Αθήνα, 36χρονη Επιχειρηματίας, πολύ όμορφη, κομψή, μετρίου αναστήματος, λεπτή, Πανεπιστημιακής μόρφωσης, επικοινωνιακή με αίσθηση του χιούμορ, δοτική, οικονομικά αποκαταστημένη, κάτοικος Βορείων Προαστίων, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως οι τέχνες, η μαγειρική και οι εκδρομές, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796-7, 690 8511 911.

Read More

ΕΔΕΣΣΑ, 51ΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Έδεσσα, 51χρονη Δημόσιος Υπάλληλος, ευπαρουσίαστη με αριστοκρατική φινέτσα, καλλιεργημένη, στοργική και συναισθηματική, οικονομικά ανεξάρτητη με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, με ενδιαφέροντα όπως οι εκδρομές, η μουσική και η μαγειρική, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κυρία αξιόλογη, με σκοπό τη συμβίωση και το γάμο. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796-7, 690 8511 911

Read More

ΓΡΕΒΕΝΑ, 31ΧΡΟΝΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ

Γρεβενά, 31χρονη Νηπιαγωγός, πολύ όμορφη, μετρίου αναστήματος, καλλίγραμμη, Πανεπιστημιακής μόρφωσης, επικοινωνιακή, ήπιων τόνων, υπεύθυνη, οικονομικά ανεξάρτητη με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με αγάπη για τα παιδιά και το θεσμό της οικογένειας, φιλότεχνη, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796-7, 690 8511 911.

Read More

ΠΥΡΓΟΣ, 42ΧΡΟΝΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ

Πύργος, 42χρονη Συμβολαιογράφος, γοητευτική, ψηλόλιγνη, καστανόξανθη με εκφραστικά μάτια, ευχάριστη προσωπικότητα, καλλιεργημένη, δραστήρια, οικονομικά αποκαταστημένη, με ιδιόκτητο γραφείο, μηναίο εισόδημα άνω των 3.000 ευρώ, ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με αγάπη για τα ταξίδια, το θέατρο και τη μουσική, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό το γάμο ή και τη…

Read More

ΔΡΑΜΑ, 35ΧΡΟΝΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ

Δράμα, 35χρονη Νηπιαγωγός, εμφανίσιμη, μετρίου αναστήματος, λεπτή, γλυκύτατη, καλλιεργημένη, ευχάριστη με αίσθηση του χιούμορ, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητη κατοικία, πατρική περιουσία, Ι.Χ., με αγάπη για τις εκδρομές, φιλότεχνη, επιθυμεί σχέση γάμου με κυρία αξιόλογη, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ».  Τηλ. Κέντρο 210-6041805, 210-3643796, 6908511911

Read More

ΑΘΗΝΑ, 62ΧΡΟΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ

Αθήνα, 62χρονη Συνταξιούχος Διδάκτωρ Κλινικής Διατροφής και Διαιτολογίας, χωρίς υποχρεώσεις, κομψή, νεανικού παρουσιαστικού, μετρίου αναστήματος, λεπτή, κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος, ήπιων τόνων, επικοινωνιακή, δοτική, οικονομικά αποκαταστημένη, με υψηλά μηνιαία εισοδήματα, σημαντική ακίνητη περιουσία, Ι.Χ., με αγάπη για τις εκδρομές στη φύση και την υγιεινή ζωή, μη καπνίστρια, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με…

Read More

ΑΘΗΝΑ, 70ΧΡΟΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Αθήνα, 70χρονη Συνταξιούχος Ψυχολόγος, νεανικής εμφάνισης, φινετσάτη, λεπτή, εξαιρετικού μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου, πρόσχαρη, ρομαντική, οικονομικά αποκαταστημένη, με ιδιόκτητη κατοικία στα Βόρεια Προάστια και παραθαλάσσιο εξοχικό, με αγάπη για την υγιεινή ζωή και τις εκδρομές, μη καπνίστρια, επιθυμεί σχέση ζωής με κύριο αξιόλογο και πρωτίστως ευγενικό. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796-7,…

Read More

ΑΘΗΝΑ, 37ΧΡΟΝΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Αθήνα, 37χρονη Φιλόλογος Ρωσικής Γλώσσας, με καταγωγή από τη Ρωσία, εντυπωσιακής εμφάνισης, ψηλή, καλλίγραμμη, καστανόξανθη με γαλανά μάτια, εξαιρετικού μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου, δυναμική, υπεύθυνη, οικονομικά ανεξάρτητη, με αγάπη για τα παιδιά και το θεσμό της οικογένειας, με ενδιαφέροντα όπως το θέατρο, η ποιοτική μουσική και ο χορός, επιθυμεί σχέση…

Read More

ΑΘΗΝΑ, 40ΧΡΟΝΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ

Αθήνα, 40χρονη Μεταφράστρια, ξένης υπηκοότητας, γοητευτική, ψηλή και καλλίγραμμη, μελαχρινή με εκφραστικά μάτια, ανοιχτός και ευχάριστος χαρακτήρας, κοινωνική με καλούς τρόπους, οικονομικά ανεξάρτητη, Ι.Χ., με αγάπη στο διάβασμα και τις εκδρομές, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό το γάμο ή και τη δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796-7,…

Read More

ΑΘΗΝΑ, 63ΧΡΟΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ

Αθήνα, 63χρονη Συνταξιούχος Κρατική Λειτουργός, κομψή, ψηλή και αριστοκρατική, Πανεπιστημιακής μόρφωσης, ευχάριστη με αίσθηση του χιούμορ, συναισθηματική, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητη κατοικία, εξοχικό, Ι.Χ., με αγάπη για τις εκδρομές στη φύση και τις τέχνες, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό τη συμβίωση. Τηλ. Κέντρο 210-3643796, 210-6041805, 6908511911.

Read More

ΑΘΗΝΑ, 61ΧΡΟΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ

Αθήνα, 61χρονη Συνταξιούχος Τραπεζικός, χωρίς υποχρεώσεις, νεανικής εμφάνισης, κομψή, μετρίου αναστήματος, κομψή,  μορφωμένη, κοινωνική και συναισθηματική, οικονομικά αποκαταστημένη, με σημαντική ακίνητη περιουσία, Ι.Χ., με αγάπη στον εθελοντισμό, τις εκδρομές και την φιλοσοφία, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό τη συμβίωση ή και το γάμο. Τηλ. Κέντρο 210-3643796, 210-6041805,…

Read More

ΑΘΗΝΑ, 27ΧΡΟΝΗ ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Αθήνα, 27χρονη Βιολόγος, πολύ όμορφη, μετρίου αναστήματος, καλλίγραμμη, κάτοχος Μεταπτυχιακού, ήπιων τόνων, ευχάριστη και κατασταλαγμένη, οικονομικά ανεξάρτητη, κάτοικος Νοτίων Προαστίων, Ι.Χ., με αγάπη για τις εκδρομές, το διάβασμα και τη ποιοτική μουσική, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. Δεκτοί γονείς κατόπιν συνεννόησης. Τηλ. Κέντρο 210-3643796, 210-6041805, 6908511911.

Read More

ΑΘΗΝΑ, 27ΧΡΟΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Αθήνα, 27χρονη Οικονομολόγος, εμφανίσιμη, ψηλή και καλλίγραμμη, Πανεπιστημιακής μόρφωσης, επικοινωνιακή, οικονομικά ανεξάρτητη, Ι.Χ., λάτρης της υγιεινής ζωής και του αθλητισμού, φιλότεχνη, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με απώτερο σκοπό το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ».  Τηλ. Κέντρο 210-3643796, 210-6041805, 6908511911.

Read More

ΑΘΗΝΑ, 40ΧΡΟΝΗ ΜΕΣΙΤΡΙΑ

Αθήνα, 40χρονη Μεσίτρια, αριστοκρατικής φινέτσας, μετρίου αναστήματος, αδύνατη, καλλιεργημένη, γλωσσομαθής, δραστήρια, οικονομικά ανεξάρτητη, με δικό της σπίτι, Ι.Χ., με αγάπη για τις εκδρομές, το διάβασμα και την ποιοτική μουσική, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796-7, 690 8511 911

Read More

ΑΘΗΝΑ, 41ΧΡΟΝΗ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Αθήνα, 41χρονη Λογίστρια σε ναυτιλιακή εταιρία, εμφανίσιμη με εκλεπτυσμένο στυλ, κάτοχος Μεταπτυχιακού, δραστήρια με δυναμική προσωπικότητα, υπεύθυνη, οικονομικά ανεξάρτητη, με ενδιαφέροντα όπως η μαγειρική, ο κινηματογράφος και το διάβασμα, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796-7, 690 8511 911

Read More

ΑΘΗΝΑ, 36ΧΡΟΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Αθήνα, 36χρονη Γραμματέας σε Ιατρικό Κέντρο, εντυπωσιακής εμφάνισης, φινετσάτη, μετρίου αναστήματος, λεπτή, μορφωμένη, δραστήρια, υπεύθυνη, οικονομικά ανεξάρτητη, με αγάπη για τις εκδρομές και τη μουσική, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796-7, 690 8511 911.

Read More

ΑΘΗΝΑ, 64ΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Αθήνα, 64χρονη Επιχειρηματίας, κοκέτα και φινετσάτη, μετρίου αναστήματος, λεπτή, Πανεπιστημιακής μόρφωσης, με ευρύ κοινωνικό περιβάλλον, δραστήρια, με εξαιρετικούς τρόπους, οικονομικά ευκατάστατη με μηνιαία εισοδήματα άνω των 5.000 ευρώ, κάτοικος Κηφισιάς, εξοχική κατοικία, Ι.Χ., με αγάπη για τα ταξίδια, φιλότεχνη, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό τη συμβίωση ή…

Read More

ΝΑΥΠΛΙΟ, 36ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Ναύπλιο, 36χρονη Ιδ. Υπάλληλος, εμφανίσιμη, με εκλεπτυσμένο στυλ, ψηλή με αριστοκρατικό παράστημα, ευχάριστη, ευγενική προσωπικότητα με αίσθηση του χιούμορ, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με αδυναμία για τις εκδρομές και τα ταξίδια, με ενδιαφέροντα τη μουσική, το διάβασμα και τη μαγειρική, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία…

Read More

ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ, 29ΧΡΟΝΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

Κεφαλλονιά, 29χρονη Νοσηλεύτρια με καταγωγή από την Ουκρανία, εντυπωσιακής εμφάνισης, ψηλή και καλλίγραμμη, μελαχρινή με εκφραστικά μάτια, απόφοιτος τμήματος Νοσηλευτικής, υπεύθυνη, ώριμη και κατασταλαγμένη, οικονομικά ανεξάρτητη, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως η μουσική και ο κινηματογράφος, λάτρης των ταξιδιών, με χόμπι τη γυμναστική, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία…

Read More

ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ, 35ΧΡΟΝΗ ΜΟΥΣΙΚΟΣ

Κεφαλλονιά, 35χρονη Μουσικός, εμφανίσιμη με εκλεπτυσμένο στυλ, μετρίου αναστήματος, αδύνατη, ήπιων τόνων, συναισθηματική, κατασταλαγμένη, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με αγάπη για τα παιδιά και το θεσμό της οικογένειας, καλλιτεχνική φύση επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796-7, 690 8511 911

Read More

ΘΗΒΑ, 39ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Θήβα, 39χρονη Ιδ. Υπάλληλος, εμφανίσιμη με εκλεπτυσμένο στυλ, χαμογελαστή με εκφραστικά μάτια, μορφωμένη με ευχάριστη προσωπικότητα, οικονομικά ανεξάρτητη, με δικό της σπίτι, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως η μουσική, το διάβασμα και η μαγειρική, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό τη συμβίωση και το γάμο. Διαμονή υπό συζήτηση. «ΘΑΝΟΣ»….

Read More

ΛΙΒΑΔΕΙΑ, 34ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Λιβαδειά, 34χρονη Μαθηματικός, πολύ όμορφη, μετρίου αναστήματος, λεπτή, εξαιρετικού μορφωτικού επιπέδου, επικοινωνιακή με καλούς τρόπους, οικονομικά ανεξάρτητη με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, με αγάπη για τα παιδιά και το θεσμό της οικογένειας, με ενδιαφέροντα όπως η μουσική, το διάβασμα και ο κινηματογράφος, φυσιολάτρης, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία…

Read More

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, 42ΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Ιεράπετρα, 42χρονη Επιχειρηματίας, γοητευτική με αριστοκρατική φινέτσα, καλλιεργημένη, ευχάριστη με δυναμική προσωπικότητα, οικονομικά αποκαταστημένη με υψηλά μηνιαία εισοδήματα, ιδιόκτητη κατοικία, ακίνητη περιουσία, με αγάπη για τα παιδιά, φυσιολάτρης, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό το γάμο ή και τη δημιουργία οικογένειας. Διαμονή υπό συζήτηση. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796-7,…

Read More

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, 54ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

Άγιος Νικόλαος, 54χρονος Παθολόγος, νεανικής εμφάνισης, αριστοκρατικός, ψηλός, ευγενέστατος, εξωστρεφής, κοινωνικός, οικονομικά ευκατάστατος με υψηλό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη μονοκατοικία, ακίνητη περιουσία, Ι.Χ., με αγάπη για τα ταξίδια, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κυρία αξιόλογη, με σκοπό τη συμβίωση και το γάμο. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796-7, 690 8511 911

Read More

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, 36ΧΡΟΝΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

Άγιος Νικόλαος, 36χρονη Νοσηλεύτρια, πολύ όμορφη με αριστοκρατική φινέτσα, μετρίου αναστήματος, λεπτή, απόφοιτος Τ.Ε.Ι., ευχάριστη με αίσθηση του χιούμορ, οικονομικά ανεξάρτητη με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως η μουσική, η μαγειρική και οι αθλητικές δραστηριότητες, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας.  «ΘΑΝΟΣ». Τηλ….

Read More

ΚΙΛΚΙΣ, 38ΧΡΟΝΗ ΓΕΩΠΟΝΟΣ

Κιλκίς, 38χρονη Γεωπόνος, εμφανίσιμη με εκλεπτυσμένο στυλ, Πανεπιστημιακής μόρφωσης, ήπιων τόνων, κατασταλαγμένη, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητη κατοικία και σημαντική ακίνητη περιουσία, με ποικίλα ενδιαφέροντα όπως η μαγειρική, οι αθλητικές δραστηριότητες και οι εκδρομές στη φύση, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796-7, 690 8511…

Read More

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, 28ΧΡΟΝΗ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Κυκλάδες, 28χρονη Ξενοδοχοϋπάλληλος, εμφανίσιμη, ψηλόλιγνη, ευχάριστη προσωπικότητα με αίσθηση του χιούμορ, ώριμη και κατασταλαγμένη, οικονομικά ανεξάρτητη, Ι.Χ., με αγάπη για τη γυμναστική και τη μαγειρική, φιλότεχνη, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με απώτερο σκοπό το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας. Διαμονή υπό συζήτηση. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796, 690 8511…

Read More

ΖΑΚΥΝΘΟΣ, 33ΧΡΟΝΗ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Ζάκυνθος, 33χρονη Ιατρικός Επισκέπτης, εμφανίσιμη μετρίου αναστήματος, λεπτή, χαμογελαστή, επικοινωνιακή, δοτική και κατασταλαγμένη, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με αγάπη για τα παιδιά και το θεσμό της οικογένειας, με ενδιαφέροντα όπως η μουσική, ο κινηματογράφος, η γυμναστική και η μαγειρική, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας….

Read More

ΖΑΚΥΝΘΟΣ, 38ΧΡΟΝΗ ΟΠΤΙΚΟΣ

Ζάκυνθος, 38χρονη Οπτικός, εμφανίσιμη, μετρίου αναστήματος, καλλίγραμμη, δυναμική προσωπικότητα, κατασταλαγμένη, ρομαντική, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητο κατάστημα οπτικών και σημαντική ακίνητη πατρική περιουσία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ιδιόκτητη πολυτελής διώροφη μονοκατοικία, Ι.Χ., με αγάπη για τις εκδρομές και τα θαλάσσια σπορ, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο…

Read More

ΑΓΡΙΝΙΟ, 42ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Αγρίνιο, 42χρονη Ιδ. Υπάλληλος με καταγωγή από την Πολωνία, κομψή με αριστοκρατική φινέτσα, μετρίου αναστήματος, λεπτή, Πανεπιστημιακής μόρφωσης, ήπιων τόνων, ευγενική, κοινωνική, συγκροτημένη, οικονομικά ανεξάρτητη, με πολλά ενδιαφέροντα όπως pilates, η ποδηλασία και η μαγειρική, φυσιολάτρης, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό το γάμο ή και τη δημιουργία…

Read More

ΑΓΡΙΝΙΟ, 38ΧΡΟΝΗ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

Αγρίνιο, 38χρονη Οφθαλμίατρος, εμφανίσιμη με εκλεπτυσμένο στυλ, ψηλή και καλλίγραμμη, μορφωμένη, ευγενική, ήπιων τόνων, συναισθηματική, οικονομικά ανεξάρτητη με υψηλές μηνιαίες αποδοχές, ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με αγάπη στη θάλασσα και τις εκδρομές, με ενδιαφέροντα όπως η μουσική και ο κινηματογράφος, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ….

Read More

ΑΓΡΙΝΙΟ, 36ΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Αγρίνιο, 36χρονη Δημόσιος Υπάλληλος, εμφανίσιμη με προσεγμένο στυλ, μετρίου αναστήματος, λεπτή, μελαχρινή με καστανά μάτια, κάτοχος μεταπτυχιακού, οικονομικά ανεξάρτητη με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, με ενδιαφέροντα όπως ο χορός, οι εκδρομές, η μαγειρική και το διάβασμα, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. Διαμονή  υπό συζήτηση. Γραφεία…

Read More

ΚΑΛΑΜΑΤΑ, 42ΧΡΟΝΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ

Καλαμάτα, 42χρονη Συμβολαιογράφος, εμφανίσιμη με αριστοκρατική φινέτσα, ψηλή, αδύνατη, Πανεπιστημιακής μόρφωσης, ευχάριστη προσωπικότητα, κοινωνική, οικονομικά αποκαταστημένη με ιδιόκτητο γραφείο, εισόδημα άνω των 3000 ευρώ μηνιαίως, μονοκατοικία και εξοχική κατοικία, Ι.Χ., με αγάπη για τα ταξίδια, το θέατρο και τη μουσική, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό το γάμο…

Read More

ΚΑΒΑΛΑ, 28ΧΡΟΝΗ ΓΡΑΦΙΣΤΡΙΑ

Καβάλα, 28χρονη Γραφίστρια, πολύ όμορφη, μετρίου αναστήματος, λεπτή με καλλίγραμμο σώμα, γλυκύτατη, καλλιτεχνική φύση, ευχάριστη προσωπικότητα, επικοινωνιακή, οικονομικά ανεξάρτητη, Ι.Χ., με αγάπη για τα ταξίδια, φιλότεχνη, με χόμπι το χορό, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796-7, 690 8511 911

Read More

ΚΟΡΙΝΘΟΣ, 41ΧΡΟΝΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ

Κόρινθος, 41χρονη Τραπεζικός, εμφανίσιμη με αριστοκρατική φινέτσα, μετρίου αναστήματος, καλλίγραμμη, Πανεπιστημιακής μόρφωσης, ανοιχτός και ευχάριστος χαρακτήρας, δυναμική προσωπικότητα, οικονομικά αποκαταστημένη με υψηλό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως η μουσική, το θέατρο και οι εκδρομές, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό το γάμο ή και τη…

Read More

ΣΕΡΡΕΣ, 51ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Σέρρες, 51χρονη Ιδ. Υπάλληλος, νεανικής εμφάνισης με εκλεπτυσμένο στυλ, μετρίου αναστήματος, λεπτή, καλλιεργημένη, κοινωνική με καλούς τρόπους, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως οι εκδρομές, η μαγειρική, η μουσική και το διάβασμα, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό τη συμβίωση ή και το γάμο. Διαμονή…

Read More

ΣΕΡΡΕΣ, 34ΧΡΟΝΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σέρρες, 34χρονη Φιλόλογος, εμφανίσιμη, ψηλή και καλλίγραμμη, Πανεπιστημιακής μόρφωσης, ήπιων τόνων, δοτική και συναισθηματική, οικονομικά ανεξάρτητη με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, με αγάπη για τα παιδιά και το θεσμό της οικογένειας, με ενδιαφέροντα όπως η μουσική, το διάβασμα και η μαγειρική, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία…

Read More

ΤΡΙΚΑΛΑ, 33ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Τρίκαλα, 33χρονη Ιδ. Υπάλληλος, εμφανίσιμη, μετρίου αναστήματος, λεπτή, καλλιεργημένη, δραστήρια, δοτική και συναισθηματική, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητη μονοκατοικία, Ι.Χ., σημαντική πατρική ακίνητη περιουσία, φυσιολάτρης με ενδιαφέροντα όπως ο κινηματογράφος, η μουσική, ο αθλητισμός και το διάβασμα, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. Διαμονή υπό συζήτηση.  «ΘΑΝΟΣ». Τηλ….

Read More

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, 37ΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Χαλκιδική, 37χρονη Επιχειρηματίας, εμφανίσιμη, μετρίου αναστήματος, καλλίγραμμη, μελαχρινή με καστανά μάτια, καλλιεργημένη, ευχάριστη με δυναμική προσωπικότητα, δοτική, οικονομικά αποκαταστημένη με μηνιαίο εισόδημα άνω των 5.000 ευρώ, ιδιόκτητη οικογενειακή ξενοδοχειακή μονάδα, μονοκατοικία, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως η μουσική, το θέατρο και τα ταξίδια, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία…

Read More

ΣΑΜΟΣ, 45ΧΡΟΝΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σάμος, 45χρονη Φιλόλογος στον δημόσιο τομέα, γοητευτική, ψηλόλιγνη, χαμογελαστή, εξαιρετική προσωπικότητα, επικοινωνιακή, ευαίσθητη, ρομαντική, οικονομικά ανεξάρτητη με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, 2 ιδιόκτητες κατοικίες, με ενδιαφέροντα όπως οι τέχνες, η μαγειρική και οι εκδρομές, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό τη συμβίωση και το γάμο. Διαμονή υπό συζήτηση. «ΘΑΝΟΣ»….

Read More

ΑΘΗΝΑ, 51ΧΡΟΝΗ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ

Αθήνα, 51χρονη Αρχισυντάκτρια, κοκέτα και φινετσάτη, μετρίου αναστήματος, λεπτή, ανοιχτός και ευχάριστος χαρακτήρας, επαγγελματικά πετυχημένη, δυναμική, υπεύθυνη, με εξαιρετικούς τρόπους, οικονομικά αποκαταστημένη, με ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με αγάπη για τις εκδρομές και τα ταξίδια, λάτρης της υγιεινής ζωής, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό τη συμβίωση ή και…

Read More

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 43ΧΡΟΝΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ

Θεσσαλονίκη, 43χρονη Αρχιτέκτονας, γοητευτική, ψηλή με αριστοκρατικό παράστημα, χαμογελαστή, ευχάριστη προσωπικότητα, απόφοιτος Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, γλωσσομαθής, υπεύθυνη και συγκροτημένη, οικονομικά εύρωστη, με ιδιόκτητη μονοκατοικία, Ι.Χ., με αγάπη για τα ταξίδια, τη μουσική και τον κινηματογράφο, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό το γάμο ή και τη δημιουργία οικογένειας….

Read More

ΗΡΑΚΛΕΙΟ, 32ΧΡΟΝΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Ηράκλειο, 32χρονη Φιλόλογος, διορισμένη στον δημόσιο τομέα, πολύ όμορφη, ψηλή και καλλίγραμμη, καστανόξανθη με εκφραστικά μάτια, κάτοχος Μεταπτυχιακού, από καλή οικογένεια, υπεύθυνη, δοτική και κατασταλαγμένη, οικονομικά ανεξάρτητη με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, σημαντική ακίνητη και κτηματική περιουσία, Ι.Χ., με αγάπη για τα παιδιά και το θεσμό της οικογένειας, φυσιολάτρης,…

Read More

ΑΘΗΝΑ, 37ΧΡΟΝΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

Αθήνα, 37χρονη Οδοντίατρος, εμφανίσιμη με αριστοκρατική φινέτσα, μετρίου αναστήματος, λεπτή, εξαιρετική προσωπικότητα, δραστήρια, συναισθηματική, οικονομικά αποκαταστημένη, με δικό της ιατρείο και υψηλό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως οι εκδρομές και η μουσική, με χόμπι τη γυμναστική, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ….

Read More

ΑΜΦΙΣΣΑ, 38ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Άμφισσα, 38χρονη Ιδ. Υπάλληλος, φινετσάτη, μετρίου αναστήματος, λεπτή, καλλιεργημένη, κοινωνική, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., πατρική περιουσία, με ενδιαφέροντα όπως η μουσική, ο κινηματογράφος και η μαγειρική, με αγάπη για τις εκδρομές στην φύση, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. Διαμονή υπό συζήτηση. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο…

Read More

ΚΥΠΡΟΣ, 37ΧΡΟΝΗ ΓΡΑΦΙΣΤΡΙΑ

Κύπρος, 37χρονη Γραφίστρια, εμφανίσιμη, φινετσάτη, μετρίου αναστήματος, λεπτή, Πανεπιστημιακής μόρφωσης, ευχάριστη με αίσθηση χιούμορ, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., με ενδιαφέροντα όπως η μουσική, οι εκδρομές και η μαγειρική, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796-7, 690 8511 911

Read More

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, 35ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Άγιος Νικόλαος, 35χρονη Ιδ. Υπάλληλος, εμφανίσιμη με εξαιρετικό στυλ, μετρίου αναστήματος, λεπτή, απόφοιτος Τ.Ε.Ι., ευχάριστη προσωπικότητα, ήπιων τόνων, οικονομικά ανεξάρτητη, με σημαντική ακίνητη και κτηματική περιουσία, φιλότεχνη, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796-7, 690 8511 911

Read More

ΙΩΑΝΝΙΝΑ, 53ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Ιωάννινα, 53χρονη Ιδ Υπάλληλος, νεανικής εμφάνισης, κομψή, μετρίου αναστήματος, λεπτή, μορφωμένη, ευχάριστη, κοινωνική, οικονομικά αποκαταστημένη, με ιδιόκτητη κατοικία, Ι.Χ., φυσιολάτρης, με ενδιαφέροντα όπως η μουσική, το διάβασμα και η μαγειρική, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό τη συμβίωση ή και το γάμο. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796-7, 690 8511…

Read More

ΚΑΒΑΛΑ, 33ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Καβάλα, 33χρονη Ιδ. Υπάλληλος, κομψή, μετρίου αναστήματος, καλλίγραμμη, ευχάριστη προσωπικότητα, καλοπροαίρετη, Πανεπιστημιακής μόρφωσης με εξαιρετική παιδεία, συγκροτημένη, οικονομικά ανεξάρτητη, με ιδιόκτητο οροφοδιαμέρισμα, Ι.Χ., ακίνητη και κτηματική περιουσία, με ενδιαφέροντα όπως ο χορός, η μουσική, η μαγειρική και οι εκδρομές, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. Διαμονή υπό…

Read More

ΞΑΝΘΗ, 48ΧΡΟΝΗ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ

Ξάνθη, 48χρονη Λογίστρια, φινετσάτη, ψηλή με αριστοκρατικό παράστημα, χαμογελαστή με εκφραστικά μάτια, Πανεπιστημιακής μόρφωσης, δυναμική, κοινωνική, οικονομικά αποκαταστημένη με υψηλό μηνιαίο εισόδημα, οροφοδιαμέρισμα, εξοχική κατοικία, Ι.Χ., φιλότεχνη, με αγάπη για τις εκδρομές, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό τη συμβίωση ή και το γάμο. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796-7,…

Read More

ΞΑΝΘΗ, 35ΧΡΟΝΗ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Ξάνθη, 35χρονη Ιδ. Υπάλληλος, γοητευτική, μετρίου αναστήματος, αδύνατη με καλλίγραμμο σώμα, μορφωμένη, δυναμικός χαρακτήρας, επικοινωνιακή με αίσθηση του χιούμορ, οικονομικά ανεξάρτητη, Ι.Χ., πατρική περιουσία, με ενδιαφέροντα όπως οι τέχνες, η μαγειρική και οι εκδρομές, λάτρης της υγιεινής ζωής και του αθλητισμού, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας….

Read More

ΚΟΜΟΤΗΝΗ, 60ΧΡΟΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

Κομοτηνή, 60χρονη Συνταξιούχος, νεανικής εμφάνισης με αριστοκρατική φινέτσα, μετρίου αναστήματος, λεπτή, καλλιεργημένη, κοινωνική, καλοσυνάτη, οικονομικά ανεξάρτητη με ιδιόκτητη κατοικία, με ενδιαφέροντα τον κινηματογράφο, το διάβασμα, τη μαγειρική και τη κηπουρική, με αγάπη για τις εκδρομές στη φύση, επιθυμεί σοβαρή γνωριμία με κύριο αξιόλογο, με σκοπό τη συμβίωση ή και το…

Read More

ΚΟΜΟΤΗΝΗ, 36ΧΡΟΝΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

Κομοτηνή, 36χρονη Νοσηλεύτρια, εμφανίσιμη, μετρίου αναστήματος, αδύνατη, πτυχιούχος, ευγενική, κοινωνική, οικονομικά ανεξάρτητη, με σταθερό μηνιαίο εισόδημα, ιδιόκτητη κατοικία, σημαντική πατρική ακίνητη περιουσία, με αγάπη για τα παιδιά και το θεσμό της οικογένειας, φιλότεχνη, επιθυμεί σχέση γάμου με κύριο αξιόλογο, για δημιουργία οικογένειας. «ΘΑΝΟΣ». Τηλ. Κέντρο 210/3643796-7, 690 8511 911

Read More